De ADO Den Haag OldStars begonnen op donderdag 27 augustus aan hun vijfde trainingsperiode in het kader van het project OldStars. Drie nieuwe OldStars, Ben, Chris en Simon, liepen voor het eerst mee in de warming-up! Ook nieuw was trainer Gertjan Tamerus. Hij vervangt trainer Renger van Grinsven na drie periodes. Renger wordt hartelijk bedankt voor zijn inzet voor de ADO Den Haag OldStars! Dit geldt ook voor assistent-trainer Jeremy. Jeremy wordt vervangen door Jeffrey de komende maanden.

De 60-plussers krijgen tijdens de eerste training de gebruikelijke keuring, vullen het papierwerk in en praten weer bij na de vakanties met een kop koffie. Vanaf nu krijgen ze voor 20 weken 2 uur per week training op het complex van HVV Laakkwartier.

Volgende week staat al het eerste evenement op de agenda: een toernooi bij Rood Wit Veldhoven, het voormalige OldStars team van PSV.

Met OldStars slaan Eredivisie, het Nationaal Ouderenfonds, de Vriendenloterij en de BVO's de handen ineen om zestigplussers (weer) aan het voetballen te krijgen. Door samen te voetballen komen deze 60-plussers met elkaar in contact en blijven ze fitter. De sociale component van voetbal speelt met name bij deze doelgroep een belangrijke rol.