Nieuws

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen voor de spelers en stafleden van ADO Den Haag, de Benefietsmarathon in het Westeinde Ziekenhuis voor Bewegen tegen kanker. Donderdagavond 21 mei stapten Xander Houtkoop, Hector Hevel, Edwin Coret, Dino Nunes, Thomas Kristensen, Martin Hansen, Mike van Duinen en Aaron Meijers dapper op de spinningfiets om een uur lang afgebeuld te worden door de professionele trainers die weer voor de grote massa fietsen stond in de hal van het ziekenhuis. De spelers hadden al zomervakantie, maar lieten deze avond niet aan zich voorbij gaan!

Bobbi Eden, inmiddels vaste ambassadrice, was er weer bij. Presentator Robbie Andeweg uiteraard weer ook. En met hen vele Hagenezen en Hagenaars die dit mooie goede doel een warm hart toe dragen. De een kwam om te fietsen en via zijn of haar sponsors geld op te halen, de ander kwam om te kijken, aan te moedigen en te doneren.

Alles bij elkaar resulteerde de Benefietsmarathon in ruim 27.000 euro voor Bewegen tegen kanker. Met dit geld zullen bewegingstrajecten voor patiënten worden bekostigd die niet worden vergoed door de verzekering. Een mooie avond voor een pracht van een goed doel!