Woensdag 15 april werd het buitenseizoen Bouwlust aan de Eekhoornrade geopend met allerlei sportieve activiteiten. Een zonnige dag waar veel kinderen uit de buurt op af kwamen. Naast ADO Den Haag in de Maatschappij waren ook Streetsport en Stichting MOOI aanwezig om kinderen uit deze wijk te vermaken.

ADO Den Haag in de Maatschappij verzorgde het voetbalgedeelte in de vorm van Scoren in de Wijk. Scoren in de Wijk is een project voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar dat bestaat uit verschillende spelonderdelen met luchtkussens van Gaaf! verhuur gedurende een middag. Albert Heijn De Stede stelde voor deze middag het fruit en de waterflesjes beschikbaar. Vanwege het warme weer konden de kinderen deze flesjes bijvullen bij het watertappunt dat vorig jaar is geopend door toenmalig ADO Den Haag-speler Yanic Wildschut.

Naast het voetbal konden de kinderen ook andere sporten beoefenen. Streetsport gaf clinics in basketballen, tennissen, free running en kwikgolfen. De kinderen binnen konden ook in de sporthal nog lasergamen. Voor iedereen was er wel iets leuks te doen deze middag.

Albert Heijn, Fonds 1818, Gaaf! verhuur en stichting MOOI maken Scoren in de Wijk mogelijk als partners van ADO Den Haag in de Maatschappij.