Van de locatie MiCasa van Parnassia gaan er meerdere malen per week cliënten naar ADO Den Haag.

Zij doen daar zeer nuttig werk qua schoonmaak en restauratie van de tribunes, ophangen van reclameborden in het stadion en technische werkzaamheden eigenlijk door het gehele complex. Dit werkt heel mooi twee kanten uit. Op MiCasa komen de mensen na zo'n dag dan terug met de borst vooruit, ze halen voldoening uit het werk maar zeker ook uit de waardering die zij voelen van de mensen daar en bij ADO Den Haag hebben ze gemotiveerde mensen aan het werk, die niet zeuren maar doen!

Bijgevoegde foto zegt in dit kader meer dan het hele stukje tekst.
Jesus Garcia is inmiddels gestopt met zijn werkzaamheden bij ADO Den Haag. Hij is doorgegroeid naar een mooi stabiel dienstverband bij de Haeghe Groep en moest daardoor met pijn in zijn hart afscheid nemen van 'zijn' job. ADO is meer voor Jesus dan alleen een werkplek. Op momenten dat het best wel even zwaar was, heeft het werk en de mensen bij ADO hem toch geholpen weer vooruit te kijken en door te zetten. Olaf van Wakeren, hoofd facilitaire dienst bij ADO Den Haag, wilde dit afscheid niet zomaar laten passeren en nodigde Jesus uit voor een 'kopje koffie'. Dit kopje koffie werd uiteindelijk een heel mooi verhaal, waaruit heel duidelijk de waardering bleek voor de werkzaamheden die Jesus uitvoerde en de manier waarop hij dat deed. Tot slot kreeg hij een origineel wedstrijdshirt, met handtekeningen van de voltallige selectie, zijn naam op de rug én het rugnummer wat hij verdient: nummer 1!

Voor ons als werkbegeleiding was het heel fijn om te zien hoe Jesus daar als harder werker, maar zeker ook als mens, indruk gemaakt heeft. En we bedanken Olaf voor het prachtige gebaar en zijn mooie woorden voor onze jongens, en in dit geval voor Jesus in het bijzonder!

C. Toet, Werkbegeleider Den Haag Onder Dak, Zorgbedrijf Parnassia, afdeling MiCasa.