Nieuws

Albert Heijn zal in samenwerking met ADO Den Haag in de Maatschappij gaan 'Scoren in de Wijk'. Door de gehele regio zullen er middagen vol sport en spelplezier worden georganiseerd, waarbij er een rol is weggelegd voor maatschappelijke onderwerpen als gezondheid en participatie. Hiermee proberen beide partijen een bijdrage te leveren aan gezonde voeding voor alle jeugd in de regio en de bewustwording omtrent dit onderwerp.

In de gehele maand december en januari kregen alle klanten van Albert Heijn de mogelijkheid om hun statiegeldbon in te leveren bij alle Albert Heijn winkels in de regio en daarmee het project te ondersteunen. Zo proberen we het samen en met zijn allen leuker, gezonder en sportiever te maken voor alle kinderen in de regio Haaglanden.

In de rust van de wedstrijd ADO Den Haag - sc Heerenveen werd het uiteindelijke bedrag van €10.325,95 bekend gemaakt en direct uitgereikt aan ADO Den Haag in de Maatschappij. Een prachtig bedrag dat goed besteed zal worden. ADO Den Haag in de Maatschappij en Albert Heijn bedanken alle klanten die hebben bijgedragen aan 'Scoren in de Wijk'.

Op de foto v.l.n.r.: Linda Noteboom (Supermarktmanager Albert Heijn), Wessel van Vliet (Assistent Supermarktmanager Albert Heijn), Anton Nijboer (ADO Den Haag in de Maatschappij), Edwin Spliet (Operationeel Manager Albert Heijn) en Cor van Marion (Operationeel Manager Albert Heijn).