Donderdag 26 februari stond er een oefentoernooi op het programma bij HVV Laakkwartier van de ADO Den Haag OldStars tegen het team van RKC Waalwijk. Er werd gespeeld op drie velden met twee teams van RKC Waalwijk en vier teams van ADO Den Haag. Het ging er fanatiek aan toe maar al met al waren het zeer sportieve wedstrijden.

Als afsluiting van het toernooi kwam als verrassing Rick Hoogendorp de prijsuitreiking verzorgen. Natuurlijk was dit een bekende van alle OldStars omdat Rick Hoogendorp voor zowel ADO Den Haag als RKC Waalwijk heeft gespeeld. Rick Hoogendorp zei dat eigenlijk iedereen een winnaar was omdat het prachtig was om te zien dat alle OldStars nog met zoveel passie en plezier voetballen. De prijs ging daarom niet zozeer naar het winnende team maar naar onze gasten, de OldStars van RKC Waalwijk. Zij kregen een door de ADO Den Haag selectie gesigneerde ADO Den Haag voetbal uitgereikt, inclusief handtekening van Rick Hoogendorp!

Vervolgens was het tijd om naar het Kyocera stadion te gaan waar Danny Bakker en Roland Alberg op hen stonden te wachten voor een Meet & Greet. De OldStars, en vooral de kleinkinderen, kregen de gelegenheid om met de spelers op de foto te gaan en een handtekening te vragen.
De dag werd afgesloten met een rondleiding door het Kyocera stadion en het ADO museum. Deze rondleiding werd verzorgd door de rondleiders René Maat en ADO Den Haag OldStar Wout Jonker.
Onze gasten van RKC plannen binnenkort een datum voor de return in Waalwijk!

De ADO Den Haag OldStars zijn 12 februari van gestart gegaan met hun vierde seizoen 'walking football'. Dit is een aangepaste vorm van voetbal waarbij niet gerend mag worden. OldStars wordt mede mogelijk gemaakt door de Eredivisie, Nationaal Ouderenfonds, Stichting Meer dan Voetbal en de Vriendenloterij.