Nieuws

ADO Den Haag en Supportersvereniging Haagsche Bluf hebben enige tijd geleden contact gezocht met de Voedselbank. Dit om te bekijken waar ADO Den Haag in de maand december de organisatie zou kunnen ondersteunen in hun acties om voedsel in te zamelen voor alle Haagse gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. In overleg is besloten om te proberen zoveel mogelijk voedsel in te zamelen. Daarnaast zal ADO Den Haag ook een rol te spelen in het eren van de vrijwilligers die zo hard hun best doen om deze families een mooie kerst en oud & nieuw te bezorgen.

Inzamelpunt voor thuiswedstrijd tegen Willem II

ADO Den Haag roept alle fans op om voor de thuiswedstrijd ADO Den Haag - Willem II voedsel mee te nemen voor alle Haagse gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Voor aanvang van de laatste thuiswedstrijd van het jaar kunnen fans van de Haagse club levensmiddelen inleveren in de ADO Den Haag-bus. Deze zal worden neergezet op het Haagse Heldenplein naast het stadion. De wedstrijd tegen Willem II begint op 12 december om 18.30 uur. Het inleverpunt gaat om 16.30 uur open. Breng dus als bezoeker van dit duel voedsel mee en bezorg families die uw steun nodig hebben een mooie kerst en oud & nieuw. Het is wel belangrijk dat de producten houdbaar zijn. Klik hier voor een voorbeeldlijst van producten

Ruim 100 vrijwilligers aanwezig tijdens ADO Den Haag - Willem II

Bij de wedstrijd ADO Den Haag - Willem II zullen ruim 100 vrijwilligers aanwezig zijn die zich de aankomende periode op vrijwillige basis ontzettend hard zullen inzetten voor een ander. De vrijwilligers zullen op uitnodiging van ADO Den Haag en Supportersvereniging Haagsche Bluf plaatsnemen op de tribune en hopelijk genieten van een mooie avond.

Ook kunt u vanaf maandag 7 december in de hal bij de hoofdingang al voedsel inleveren. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.