Nieuws

Ze konden niet wachten! Maar eindelijk op donderdag 21 augustus mochten de ADO Den Haag OldStars weer het veld op bij HVV Laakkwartier voor de derde ronde OldStars. Voorafgaand de training was het een gezellige boel onder de deelnemers met verhalen over vakanties en de clinic die een deel van OldStars vorige week bij WZH had gegeven. HVV Laakkwartier bood de koffie aan en de groep wordt versterkt met Alfons en Peter Jan, die nieuw zijn bij OldStars 3.0.

Voordat de mannen het veld opgingen werd nog een fittest afgenomen. En op het veld werd na de warming-up nog een looptest gedaan. Daarna weer heerlijk een balletje trappen met de nodige Haagse humor. Vanaf vandaag weer elke week trainen op donderdag om 11 uur voor een lekker potje ‘walking football’!

OldStars is een maatschappelijk initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Eredivisie in samenwerking met de VriendenLoterij.  Het project is gestart om 60-plussers bewust te maken van een actieve levensstijl. Bovendien speelt het sociale aspect een belangrijke rol.