Nieuws

Op woensdag 17 september werd er een clinic op het terrein van SVC’08 georganiseerd. De F t/m D jeugd van SVC’08 kreeg een mooi programma voorgeschoteld. De clinic bestaande uit 9 onderdelen, waaronder een partijtje voetballen met Vito Wormgoor en Aaron Meijers, werd met veel enthousiasme ontvangen door de aanwezige kinderen.

Het weer was perfect, misschien zelfs iets te warm voor de 70 kinderen die een leuke middag beleefde in wassenaar. In groepjes werden de 9 onderdelen één voor één afgewerkt. Erg populair was het voetballen met de ADO Spelers, het bleek dat deze spelers niet alleen heel goed kunnen voetballen ze zijn ook handig om te helpen bij het strikken van veters en het aantrekken van hesjes.

Deze clinic was natuurlijk vooral om de jeugd een geweldige middag te laten ervaren en stond in het teken van Respect en Sportiviteit. Maar SVC’08 wil, net als deze dag, een paar keer per jaar het goede doel KiKa ondersteunen. Speciaal hiervoor mocht elke deelnemer individueel op de foto met de spelers met op de achtergrond de vlag van KiKa. Verder werd er rond gegaan met een collectebus om ook financieel een steentje bij te dragen aan KiKa.

{gallery}clinicsvc{/gallery}