Maatschappelijk

Op zondag 19 maart stonden de POP-gesprekken voor de ADO Den HaaG-Storks op het programma. Een persoonlijk ontwikkelingsplan maken is voor ieder individu een mooie manier om bewust te zijn van de doelen die je wilt bereiken. Samen met de trainers Remco en Wesley had iedere G-Stork een individueel gesprek over haar of zijn doelen, de gang van zaken en nog veel meer!

Op zondagmiddag 13.00 uur verzamelden beide trainers op het jeugdcomplex De Aftrap voor het voeren van persoonlijke ontwikkelingsgesprekken met de spelers van het ADO Den Haag G-voetbalteam. Om de beurt kwamen spelers in de bespreekruimte om daar te praten over de gang van zaken, doelen, en verdere persoonlijke vragen waar de trainers benieuwd naar waren. ‘’Wie is je favoriete speler?’’ vroegen de trainers. Jarno zei ‘’Ik vind Virgil van Dijk de beste. Hij is mijn voorbeeld!’’. Daan was hierin wat meer gericht op een speler van ADO Den Haag. ‘’Thomas Verheydt is de beste!’’ zei hij hardop.

Verder werd spelers het hemd van het lijf gevraagd met vragen als ‘’Wat is jouw favoriete positie?, Wat wil je nog verbeteren?, Geef jezelf een cijfer voor schieten, passen, passeren, dribbelen.’’ Alle spelers kwamen met fantastische antwoorden!
Nadat alle spelers hun gesprek hadden gehad evalueerden de trainers de POP-gesprekken. Het was een geslaagde middag waarin iedereen bewust werd gemaakt van haar of zijn ontwikkeling en doelen voor de rest van het seizoen. De trainers kunnen de komende trainingen weer met volle energie aan de verbeterpunten werken!

De volgende bijeenkomst is op zondag 23 april. De G-Storks gaan dan voor een Speelronde Bijzondere Eredivisie naar FC Emmen!