Op zondag 20 November stond de training aanvallen op het programma voor onze G-Storks. Onder leiding van trainers Remco en Wesley kregen de Storks allerlei tips en tricks binnen het aanvallen. 

Op zondagmiddag verzamelden de spelers van de ADO Den HaaG-Storks om 13.30 uur op het Jeugdcomplex De Aftrap voor de training aanvallen. Aanvoerder Michael nam de spelers mee het veld op voor de algemene warming up, waarbij assistent trainer Dylan ook zijn steentje bijdroeg in het ondersteunen van de oefenvormen. 

De spelers werden vandaag door middel van allerlei aanvalsvormen aan het werk gezet en geholpen door de trainers. De spelers waren gebrand om zo veel mogelijk doelpunten te maken en te laten zien als echte aanvallers, zoals Thomas Verheijdt, naar de volgende speelronde toe te gaan. 

Na afloop van de training was iedereen het erover eens dat het een geslaagde dag was geweest. De spelers kregen van de trainers nog een lekkere kop thee om even op te warmen na de superleuke maar ook koude training. 

De volgende bijeenkomst zal op 11 December zijn met als thema Gezondheid!