Op zondag 30 Oktober stond voor onze G-Storks Speelronde 2 van de Bijzondere Eredivisie op het programma. Deze competitieronde werd gespeeld in het Van Donge de Roo Stadion van Excelsior Rotterdam.

Rond 11 uur verzamelden onze veertien G-Storks zich voor hun eigen Bingoal Stadion om als echte ADO Den Haag speler met de spelersbus richting Rotterdam te vertrekken. Trainer Remco was ook weer van de partij en hoopte op een onvergetelijke dag. Hij ging er vanuit dat het team de prestaties van de eerste speelronde recht zou zetten, “Vandaag nemen we de punten terug mee naar onze stad’’ riep Remco enthousiast bij vertrek!

Eenmaal aangekomen in Rotterdam werden we direct goed opgevangen door de organisatie van Players United, die alles weer top geregeld had. We kregen een kleedkamer toegewezen waar onze spelers zich klaar konden maken voor de eerste wedstrijd tegen FC Emmen.
Voordat we ons hier druk mee bezig gingen houden, stond nog de opening van de speelronde op het programma. Dit werd groots aangepakt door de organisatie. Alle teams inclusief begeleiding werden gevraagd vanuit de tunnel het veld op te komen en werden door supporters warm onthaald. Enig siervuurwerk maakte de opkomst helemaal af!

De eerste wedstrijd van ADO Den Haag was meteen tegen een geduchte tegenstander, namelijk onze vrienden uit Emmen. De wedstrijd ging gelijk op en eindigde uiteindelijk door een late gelijkmaker vanuit onze kant op een 3-3 gelijkspel. Prachtig hoe onze supporters de spelers aanmoedigden en zelfs een gave slinger met de tekst ‘’G-Storks zet 'm op’’ hadden geschreven!
De tweede wedstrijd was tegen VVV uit Venlo en was vanaf minuut 1 onze wedstrijd. Overal op het veld waren de spelers scherp en pakten ze waar het kon de bal van de tegenpartij af. Michael schitterde deze wedstrijd en maakte maar liefst drie doelpunten. De wedstrijd werd gewonnen met 4-1 en zo sloten de ADO Den HaaG-Storks deze dag winnend af. Hoe gaaf is het om te zien dat zelfs oud-spelers onze nieuwe spelers omhelsden na deze prachtige overwinning!

Al met al een fantastische dag voor iedereen die betrokken was bij de ADO Den HaaG-Storks. Namens de spelers en begeleiding willen wij alle meegereisde supporters en oud-spelers, die het team onwijs goed hebben aangemoedigd, bedanken voor hun komst. En Excelsior Rotterdam en Players United bedankt voor het organiseren van deze competitieronde in de Bijzondere Eredivisie!