Nieuws

Op woensdag 21 september stond de ADO Den Haag-Clinic in samenwerking met WSDH op het programma. Zeventig kids uit de buurt van locatie Vermeerpark kwamen bijeen voor wat achteraf bleek een onvergetelijke dag! De kids werden door verschillende testen, zoals de stormbaan estafette of het gatenbord, getest op hun skills. Daarom vielen er ook prijzen te winnen. Iedereen werd uitgedaagd en gaf alles wat ze in zich hadden!

21 09 2022 vermeerpark 3

Van 14:00 tot 17:00 uur stonden rond de negentig kids op het plein Vermeerpark om een echte ADO Den Haag dag te beleven. Maar liefst vijf onderdelen stonden er op het programma. Vanuit partner WSDH waren er zes trainers/coaches aanwezig die naast projectleider Wesley Bierens de kids tips meegaven om de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren.

21 09 2022 vermeerpark 7

Na afloop van deze zonnige dag was er een prijsuitreiking waar, naast wat coole ADO Den Haag-merchandise, ook kortingsvouchers voor de Fanstore te winnen waren. Prijzen die iedereen natuurlijk super graag wilde winnen. Na afloop van de prijsuitreiking gingen er nog wat kids met de ADO Den Haag trainers op de foto en zo was de eerste editie van de ADO Den Haag-Clinics in samenwerking met WSDH een groot succes!

21 09 2022 vermeerpark 10

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de (voetbal)activiteiten van onze kidsclub of ADO Den Haag in de Maatschappij, hou dan de site in de gaten en mis niets!

21 09 2022 vermeerpark 11