Nieuws

De afgelopen weken stonden in het teken van de afsluitingen ‘Leven als een ADO-Prof!’. Op verschillende locaties in Den Haag ontvingen deelnemers hun certificaat uit handen van de maatschappelijk trainers van de club.

Youz

Op donderdag 19 mei werden de deelnemers van GGZ-instelling Youz, onderdeel van Maatschappelijk Partner Parnassia, ontvangen in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag om hun certificaat in ontvangst te nemen. De jongens en meisjes werden opgehaald in een spelersbusje van de jeugdopleiding. Bij aankomst betraden zij trots en breed glimlachend de hoofdingang van het stadion, waar ze even later in de Maatschappelijke Skylounge 4.21 hun certificaat in ontvangst mochten nemen. Zij werden door hoofdtrainer Philip in het zonnetje gezet en met de primeur op zak keerden de gediplomeerden huiswaarts.

Playgrounds

Op woensdag 25 mei werden er verschillende locaties bezocht om de projectdeelnemers te verrassen. In september 2021 zijn er in samenwerking met de buurtsportcoaches van WSDH vier locaties gestart met hun ‘Leven als een ADO-Prof!’-traject. Op het ADO Den Haag Cruyff Court in Escamp en de Krajicek Playgrounds in Loosduinen (Bokkefort), Transvaal (Joubertplantsoen) en Segbroek (Hondiusstraat) ontvingen de aanwezige deelnemers uit handen van de trainers Philip en Tim hun certificaat, waarbij het fotomoment voor het persbord natuurlijk niet kon ontbreken.

Wij danken de medewerkers van Youz en buurtsportcoaches van Werkgever Sportclubs Den Haag voor hun inzet tijdens de verschillende trajecten van ‘Leven als een ADO-Prof!’.
In juli zullen de teams van HVV Laakkwartier en FC Leergeld het project afsluiten.