Voor de ADO-fit training van 21 maart was éénmalig het Cars Jeans Stadion de thuishaven. Het theoretische gedeelte vond plaats in SkyLounge 4.16 om vervolgens de parkeerplaats op te gaan voor het beweegonderdeel. Om verder aan de teambuilding van deze net gestarte community te werken, bezochten de deelnemers de wedstrijd ADO Den Haag – Telstar die met 2-1 werd gewonnen door een late goal van ‘Man of the Match’ Amar Catic.

Eén week eerder ontstond er een hoop rumoer tijdens de tweede les van ADO-fit. Doordat de eerdere wedstrijd van ADO Den Haag – Telstar door storm Eugene geen plaats kon vinden, werd deze precies ingehaald tijdens de derde les van ADO-fit. De trouwe fans en seizoenkaarthouders werden onwillig voor het blok gezet, maar door een creatieve oplossing van de projectleiding en de club, konden de wedstrijd en de bijeenkomst gecombineerd worden!

Om 17.45 uur meldden de deelnemers zich voor de ingang van het Cars Jeans Stadion. Voor de start van les drie werden op de Smartwatch al veel stappen gezet, omdat het theoretische deel plaatsvond in de SkyLounge op de vierde verdieping. Vitaliteitscoach Randy Rijke ontving het gezelschap met water en fruit, waarna er dieper werd ingegaan op gezonde voeding. Deelnemers vertelden hun eetpatroon en stelden vragen over de keuzes die zij gedurende de dag op het gebied van voeding en drinken maken.

Met nieuwe opgedane kennis vertrokken de deelnemers naar de parkeerplaats van het stadion voor de praktische beweeg les. Na dertig minuten van intensieve oefeningen vertrokken de supporters naar hun vaste vakken op de tribune. Voor de supporters zonder seizoenkaart werden kaarten op de Maatschappelijke Tribune beschikbaar gesteld door ADO Den Haag in de Maatschappij. Zo zagen we gezamenlijk hoe ADO Den Haag de verdiende drie punten pakte tegen Telstar.

2022 03 22 ado fit cjs 23

ADO-fit is afgeleid uit het Europees onderzochte en bewezen EuroFIT. Meer informatie over het vitaliteitsprogramma vind je hier.