Op zondag 20 maart stond de ADO-bus al vroeg klaar naast het Cars Jeans Stadion om de ADO Den HaaG-Storks te vervoeren naar Nijmegen waar NEC gastheer was voor de competitiewedstrijden van de Bijzondere Eredivisie. Naast ADO Den Haag waren VVV Venlo, De Graafschap, Excelsior, FC Utrecht en NEC Nijmegen aanwezig. De G-Storks mochten het 20 maart opnemen tegen NEC en De Graafschap.

In de eerste wedstrijd was NEC Nijmegen een maatje te groot. Al snel kwam het team op achterstand ondanks goed verdedigend werk van Noah, Juliette en Dylan, en uitstekend keeperswerk van Jun. Op het middenveld en in de aanval was Keanu de uitblinker met drie doelpunten. Deze drie doelpunten gaf trainer-coach Remco een goed gevoel voor de volgende wedstrijd.

Na een pauze van een uur stond het team weer fris aan de start voor de wedstrijd tegen De Graafschap. Na enkele tactische wijzigingen die middenvelders Carlos en Ruben met de assistent-trainer Anton hadden besproken, begonnen de G-Storks uitstekend met een 1-0 voorsprong door een doelpunt van wederom Keanu!
Daarna golfde het spel op en neer met veel kansen aan beide kanten. Adnane scoorde met een schitterende boogbal en maakte vele meters op het middenveld. Coen verrichte veel stoorwerk in de voorhoede en maakte het de verdediging van De Graafschap erg moeilijk. Na prima voorbereidend werk van Keanu wisten ook de spitsen Sandjana (2x) en Maxime te scoren! Dit tot grote vreugde van het hele team.

De penalty’s na de wedstrijd leverden een hoog scoringspercentage op en Jun ranselde nog een paar harde ballen uit de goal! De gezamenlijke foto met de sportieve spelers van De Graafschap vormde een prachtige afsluiting van deze competitieronde!

Met dank aan chauffeur Pawan van Van Heugten Tours die ons weer veilig in Den Haag terugbracht en de organisatie van NEC Nijmegen en de Bijzondere Eredivisie voor een prachtige dag!