Na vorige maand een bezoek te hebben gebracht aan FC Utrecht hebben de rondleiders van ADO Den Haag dit keer een rondleiding gekregen bij NAC Breda. Dit wordt gedaan in het kader van samenwerking tussen een aantal clubs op dit gebied en het uitwisselen van tips en ervaringen.

De afspraak was gemaakt met Lisette Schreuders van de afdeling Events, waar de verzoeken voor rondleidingen bij NAC binnenkomen. De rondleiding zelf werd gegeven door Maarten, die bij onze Haagse dames in de smaak viel. Bij NAC hebben ze 3 rondleiders, maar Maarten verzorgt de meeste en wist ons ook op leuke en onderhoudende wijze alles over zijn club te vertellen. Vooral het feit dat de NAC supporters kennelijk enorm veel bier – liefst Bavaria - drinken (voor, tijdens en na de wedstrijd) is iets waar ze in Breda behoorlijk trots op zijn en komt regelmatig terug.

Maarten heeft ons alle plekken laten zien, en veel plekken waren wel vergelijkbaar met ons Kyocera stadion in Den Haag. NAC is ook een echte volksclub en de supporters hebben daar net als bij ons gesprekken met de directie over allerlei zaken en besluiten. Na afloop hebben we nog wat gedronken met Lisette en Maarten in het gezellige Spelershome, waar ook Justin Goetzee (ex-ADO Den Haag) ons nog even kwam begroeten. Kortom, al met al weer een leuke en nuttige middag. Binnenkort komen de mensen van FC Utrecht en NAC Breda naar ons stadion voor een privé rondleiding. De rondleiders van ADO Den Haag beraden zich nog op hun volgende bezoek na de zomer, maar welke club/stad dat gaat worden blijft nog een verrassing (Madrid ?).. Voor een Rondleiding bij ADO Den Haag kunt u terecht op http://adodenhaag.nl/businessevents/rondleidingen