Vrijdagochtend 17 mei vond het tweede en tevens laatste ondernemersontbijt van dit seizoen plaats in de Residentie Club van het Kyocera Stadion. Ruim 100 gasten waren aanwezig, waaronder 15 genodigden van Baseball Businessclub Neptunus uit Rotterdam en uiteraard onze eigen leden van Business to Business ADO Den Haag.

Na een kop koffie was het woord aan spreker Bart van Luijk, eigenaar van DOOR Training & Coaching. Op een hele, leuke en enthousiaste manier heeft hij verteld over netwerken en het belang van het onderhouden van je relaties. Hij stimuleerde het netwerken door iedereen te laten opstaan om zichzelf en het bedrijf waar hij of zij werkt voor te stellen aan zijn of haar achterbuurman. Aan het einde van zijn presentatie, na de woorden: "Wees trots op ADO Den Haag en uw bedrijf", kregen alle gasten een syllabus mee waar handvatten op stonden om in de toekomst in de praktijk te brengen.

Vervolgens kon iedereen genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet in het Residentie Restaurant. Van Luijk liet ook tijdens het ontbijt nog een keer de gasten met elkaar netwerken, door hen te koppelen aan gasten aan een andere tafel.

Al met al was het een gezellige, interactieve ontbijtsessie waar weer veel nieuwe contacten zijn gelegd! Volgend seizoen zal er zeker weer meerdere keren een ondernemersontbijt plaatsvinden.