Woensdag 6 maart was de ADO Den Haag selectie inclusief begeleiding en bestuur te gast op het kantoor van shirtsponsor STAR BALM. De dag stond in het teken van sport en verbroedering.

De dag begon met ontvangst van de spelers met een hapje en een drankje waarna de spelers een rondleiding kregen door het kantoorpand. Daarna een presentatie van President, directeur en eigenaar van Novum Pharma dhr D.J. van Tintelen over de rol van STAR BALM in de samenleving. Tevens sprak hij over het internationale succes van STAR BALM daar het al verkocht wordt in meer dan 30 landen over de hele wereld. Tijdens de presentatie kwam de wethouder van Sport en locoburgemeester van Noordwijk G. van Duin ook aan het woord. Hij legde uit hoe sport een belangrijke bouwsteen is in de Noordwijkse samenleving en onderstreepte daarbij dat bijna elke sportvereniging in Noordwijk door STAR BALM wordt gesponsord. ‘Zonder de maatschappelijke ondersteuning van STAR BALM zou het sportklimaat in Noordwijk er heel anders uit zien.’

Tevens kwam dhr. S. Stokkermans, commercieel directeur van Grand Hotel Huis ter Duin ook aan het woord om een oranjeweekend in de Dick Advocaat Suite van het hotel aan te bieden aan de winnaar van de’ Retweet actie’. Alle spelers van ADO Den Haag hebben tot 30 april, als de kroon wisselt, de tijd om op Twitter 1 STAR BALM Tweet zoveel mogelijk Retweets te genereren. Degene met de meeste Retweets krijgt de prijs persoonlijk door dhr. Stokkermans uitgereikt als de wedstrijd ADO Den Haag – Feyenoord wordt gespeeld op 5 mei. Na de presentatie voerde de selectie een aantal activiteiten uit zoals het hooghouden van een welbekende STAR BALM bidon en het bowlen met een STAR BALM Superbal. Nadat deze activiteiten waren uitgevoerd werd er nog een kleine toast uitgebracht op de succesvolle samenwerking tussen ADO Den Haag en STAR BALM waarna de selectie en het personeel van Novum Pharma zich naar strandtent BLU BEACH op het Noordwijkse strand bewogen in een gesponsorde bus door KONINKLIJKE BEUK voor een afsluitend diner. Tijdens het diner werd de directeur van Novum Pharma, dhr. D.J. van Tintelen bedankt door aanvoeder Danny Holla voor de inspanningen die STAR BALM doet om van de samenwerking met ADO Den Haag een groot succes te maken. Aan het einde van de dag kregen alle spelers en begeleiding van ADO Den Haag nog een STAR BALM sporttas met inhoud mee naar huis en werd er wederzijds gesproken over een geslaagde dag.