Vrijdag 8 februari hebben NIFE Energieadvies uit ’s-Gravenzande en ADO Den Haag een overeenkomst getekend voor de doorstart van ADO Energie. Tevens wordt NIFE sponsor van ADO Den Haag. De club is verheugd het ADO Energie concept met veel voordeel voor haar sponsors en supporters voort te kunnen zetten.

Na een behoorlijk aantal gesprekken met diverse energieleveranciers, is energie-adviseur NIFE eruit gekomen als de beste keuze. Wat vooral belangrijk was, is de garantie van NIFE dat zij, door haar onafhankelijke positie, altijd de goedkoopste energie kan leveren. ADO Den Haag is voor haar eigen energie in het stadion en in het Zuiderpark ook meteen overgestapt, wat een zeer grote besparing opleverde.

Justin Goetzee, commercieel directeur ADO Den Haag: ‘Wij zijn erg blij met onze nieuwe energiepartner NIFE, zij maken het mogelijk een mooi voordeelconcept voor onze supporters en zakelijke relaties te behouden. We gaan nu samen een plan uitwerken voor de aanbieding die wij onze aanhang gaan doen. Iedereen die ADO Den Haag een warm hart toedraagt is belangrijk in dit 3 x win concept: mensen met ADO Energie krijgen de beste prijs, NIFE kan haar klantenbestand uitbreiden en wij delen als club mee in de opbrengst.’ NIFE is verguld met de samenwerking met ADO Den Haag. Wij hebben de club de laatste weken leren kennen als een gedreven team met enthousiaste mensen met een duidelijke missie voor de korte en de lange termijn. Wij worden graag onderdeel van dat team en weten zeker dat ADO Den Haag goed bij ons past en andersom’, aldus Gerard van Antwerpen, directeur van NIFE. Zodra de nieuwe aanbieding van NIFE bekend is, vindt u deze op http://adodenhaag.nl/acties

Wat voor bedrijf is NIFE? NIFE is een betrouwbare partner voor energieadvies. Zo bieden ze een gevarieerd pakket van diensten aan voor kleine én grote bedrijven. NIFE werkt samen met de een tiental grote en betrouwbare energieleveranciers om vlot en flexibel te kunnen inspelen op specifieke vragen en prijsontwikkelingen in de markt. Met een enthousiast team, dat wordt gekenmerkt door een no-nonsense cultuur, weten ze van aanpakken. De medewerkers beschikken over ruime kennis en ervaring in de energiemarkt voor alle ondernemers, van klein tot zeer groot. zowel in de tuinbouw- als in de zakelijke markt. Ze denken met u mee en werken intensief met u samen. Bij NIFE houden ze van duidelijkheid en daarom maken ze vooraf goede afspraken met u. Dat verklaart ook het succes van de afgelopen jaren. Naast resultaatgericht zijn ze bovendien ook nog eens heel betaalbaar. Hun hoofddoel is om onze klanten te helpen de kosten van energie te beheersen en strategie voorrang te geven boven opportunisme. Om zodoende een optimale aanpak voor uw bedrijfsproces te realiseren.