KYOCERA zal tijdens de Womens Champions League wedstrijden met haar naam op het shirt van het ADO Den Haag vrouwenteam staan. Het team droeg donderdagavond tijdens de wedstrijd tegen FC Rossiyanka in het KYOCERA stadion voor het eerst het nieuwe shirt. ADO Den Haag is er uiteraard enorm trots op dat zo`n grote sponsor ons wederom wil helpen en ook kijkt naar meerdere geledingen binnen onze club, in dit geval ons vrouwenteam!

De naamgever van het stadion van ADO Den Haag was vorig seizoen Europees shirtsponsor van het mannenteam. Etienne Hendriks, general manager van KYOCERA: “Ons eerdere gezamenlijke ‘Europese avontuur’ smaakte wat ons betreft naar meer. De ADO vrouwen hebben een fantastische mentaliteit en gaan volledig voor hun sport. Zij verdienen ondersteuning en wij hopen met deze sponsoring ons steentje bij te dragen. Wij verheugen ons op de Europese competitie.”

KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. KYOCERA Document Solutions Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland. Het bedrijf voert een uitgebreid portfolio zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. KYOCERA Document Solutions Nederland is een dochteronderneming van KYOCERA Document Solutions Inc., een divisie van KYOCERA Corporation. KYOCERA Corporation is een toonaangevende fabrikant van high-tech keramiek, elektronische componenten, zonnecellen en elektronische kantoormachines. Het hoofdkantoor en R&D centrum van dit industriële conglomeraat is gevestigd in Kyoto, Japan. KYOCERA Document Solutions Nederland gelooft sterk in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van haar producten. Daarom worden de producten van KYOCERA alleen via geautoriseerde dealers en resellers in heel Nederland verkocht. KYOCERA Document Solutions Nederland is gevestigd in Schiphol-Rijk en heeft 79 werknemers. Certificeringen KYOCERA Document Solutions Nederland maakt zich sterk voor de bescherming van het milieu, gaat zuinig om met natuurlijke hulpbronnen en streeft er als bedrijf naar een voorbeeldfunctie te vervullen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. KYOCERA Document Solutions Nederland is ISO14001 en ISO9001 gecertificeerd. Alle productielocaties van KYOCERA zijn wereldwijd ISO14001 gecertificeerd. Het transport van KYOCERA Document Solutions is uitbesteed aan DHL, ook een ISO14001 gecertificeerd bedrijf. Bezoek voor meer informatie de website van KYOCERA Document Solutions Nederland: www.kyoceradocumentsolutions.nl