Woensdagavond hebben de ADO Den Haag Vrouwen op het Sportcomplex VELO in Wateringen met 2-2 gelijkgespeeld tegen de B-jeugd (jongens) van VELO (3e Divisie). Bij de Haagse ploeg ontbraken Sylvia Nooij, Mandy van den Berg, Tessel Middag, Merel van Dongen en Eshly Bakker in verband met verplichtingen voor Oranje. Bij ADO Den Haag werden drie speelsters van Ter Leede ingezet, te weten Fien de Leeuw, Stephanie de Lange en Kitty Susan. VELO nam in de 10e en 75e minuut een 2-0 voorsprong maar in het Haags kwartiertje brachten Renate Jansen (78e minuut) en Kimberley Vermeij (80e minuut) ADO Den Haag weer langszij.

De volgende 14 speelsters werden tegen VELO ingezet Lorsheijd, Van den Bulk (85. De Leeuw), Stentler, Jansen, Van Dalen, De Leeuw (45. De Lange), Scheenaard (45. Vermeij), Wilmot, Reichardt (65. Scheenaard), Van den Bighelaar (45. Susan) en Grimberg (65. Van den Bighelaar).

Op dinsdag 13 maart speelt ADO Den Haag Vrouwen de belangrijke wedstrijd tegen FC Twente Om de koppositie in de Eredivise Vrouwen vast te kunnen houden zal ADO Den Haag er alles aan moeten doen om de drie punten mee te kunnen nemen vanuit Enschede. De wedstrijd wordt om 19.30 uur gespeeld in De Grolsch Veste. Via Ingang J is er gratis toegang tot de wedstrijd en worden supporters ontvangen in de Hatrans Lounge.