Op de laatste dag voor de transferdeadline worden er bij ADO Den Haag nog een aantal knopen doorgehakt. Zo verhuurt de club Donny van der Dussen en Tom Beugelsdijk voor een seizoen aan FC Dordrecht, waar ook Kevin Tano, Roderick Gielisse en Giorgio Achterberg al spelen. Serhat Koksal komt weer terug vanuit Dordrecht. Hij komt daar niet aan spelen toe en er wordt dus gekeken of hij nog aan een andere club verhuurd kan worden of dat hij voor onze beloften gaat spelen.

Een nieuwkomer bij ADO Den Haag is Mitja Mörec. De Sloveen was de laatste anderhalve week op proef en wordt nu vastgelegd voor één seizoen. De verdediger had een transfervrije status, wat de club niet bond aan de transferdeadline, maar ADO Den Haag wil vanaf 1 september met haar complete team aan de slag.

Mörec is 28 jaar en is geboren in het oud-Joegoslavische Murska Sobota. Hij speelde van 2000 tot nu voor NK Mura, Sturm Graz, Maccabi Herzliya, CSKA Sofia, Slavia Sofia, Panetolikos F.C. en het Deense Lyngby BK. Woensdagmiddag kwamen Gabor Horváth, Kevin Tano en John Verhoek naar het Zuiderpark om samen met commissaris Paul Beyersbergen en trainer Maurice Steijn de pers te woord te staan.