Ook deze voetbalzomer hebben we weer afscheid genomen van een aantal spelers. Velen van hen hebben gelukkig al een mooie nieuwe club gevonden.

Zo gaat Frantisek Kubik naar Rusland, onze eigen Aleksandar Rankovic zet zijn loopbaan voort bij Partizan Belgrado, Pascal Bosschaart gaat het avontuur tegemoet bij Sidney FC in Australië en Danny Buijs liet ons dit weekend weten dat hij op weg is naar de eerste training bij het Schotse Kilmarnock. Hij heeft daar een contract getekend, maar wilde jullie graag nog iets nalaten:

`Ik wil ADO Den Haag en de supporters bedanken voor de afgelopen 2,5 jaar. Ondanks dat we ook wel eens minder leuke dingen meemaakten, denk ik volledig met een positief gevoel terug aan ADO Den Haag en zeker aan de steun en waardering die ik vanuit de supporters vanaf de eerste dag heb mogen ontvangen. Ik ben blij en trots dat we met z`n allen Europees voetbal hebben afgedwongen, een mooie bekroning voor de club na een aantal zware jaren. Ik wens jullie komend seizoen heel veel succes, en natuurlijk zeker de komende weken in Europa! Ook wil ik de medewerkers van de club, die veel randzaken voor mij hebben geregeld, ontzettend bedanken!`

Wij wensen vanuit de club Danny en alle andere jongens die hun geluk ergens anders gaan beproeven heel veel succes en hopen ze terug te zien op de tribunes van het Kyocera Stadion, daar waar ze altijd welkom zullen zijn!