De komende drie jaar staat Michiel Kramer, de boomlange spits die de afgelopen vier jaar uitkwam voor FC Volendam, onder contract bij ADO Den Haag. Hij komt transfervrij over.

Michiel Kramer wordt eind van het jaar pas 25 jaar en speelde voor zijn periode bij FC Volendam bij NAC Breda. In de jeugd speelde hij nog voor XerxesDZB en Excelsior Rotterdam. Michiel Kramer maakte zijn debuut in het betaald voetbal op 30 november 2008 met NAC Breda tegen Sparta Rotterdam op het Kasteel. In de zomer van 2009 tekende Michiel Kramer een contract bij FC Volendam. Op 4 december 2009 scoorde Kramer een zuivere hattrick in de wedstrijd FC Emmen - FC Volendam, het waren zijn eerste doelpunten in het betaald voetbal. Ook was deze hattrick de snelste die ooit gemaakt werd in de Eerste Divisie.

Kramer speelde bij FC Volendam vanaf het seizoen 2009/2010 tot aan het seizoen 2012/2013, in het laatstgenoemde seizoen scoorde Kramer 22 doelpunten. Promotie leverde zijn goals helaas net niet op, de titel werd op de laatste speeldag verspeeld en ook door middel van de play-offs wisten de Volendammers zich niet te plaatsen. Kramer stond in de belangstelling van meerdere Eredivisieclubs en wij zijn dan ook zeer blij dat hij voor ADO Den Haag heeft gekozen. Wij heten Michiel van harte welkom bij ADO Den Haag en wensen hem, na een korte vakantie, heel veel succes vanaf de eerste training op 21 juni!

Ben jij onze volgende nieuwe aanwinst? Bestel dan nu direct online je Seizoen Club Card 13-14: •Een Seizoen Club Card is vele malen goedkoper dan het kopen van losse kaartjes •Je betaalt met een Seizoen Club Card maar voor ongeveer 10 wedstrijden, waardoor je er zeker 7 gratis krijgt •Vanaf dit seizoen ook in 8 termijnen te betalen! •Eenvoudig online te bestellen Klik hier voor meer informatie over de Seizoen Club Card Bestel hier je Seizoen Club Card direct online Klik hier om jouw eigen persoonlijke `aanwinst` pagina te maken!