Op het prachtige Sportpark Bentwoud was zondag 14 april sv DSO gastheer voor het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden toernooi voor D1-teams. 17 Netwerkclubs, een team van ADO Den Haag en 2 gastclubs speelden op een door sv DSO perfect gefaciliteerd toernooi om de fel begeerde wisselbokaal.

In de ochtenduren werd er eerst in vijf poules van vier gestreden om een plaats in de finalepoule. De verschillen waren niet heel erg groot, en onder grote publieke belangstelling werden sportieve duels uitgevochten. De winnaar van het toernooi zou uit finalepoule komen met de D1 teams van RKDEO, ADO Den Haag, RKAVV, Laakkwartier en DSO. Uiteindelijk werd de laatste wedstrijd van het toernooi op het hoofdveld ook de finalewedstrijd van het toernooi. Met uitstekend voetbal won RKDEO D1 met 3-0 van het team van ADO Den Haag.

De jongens van RKDEO ondergingen zeer enthousiast de prijstuireiking die werd gedaan door Maurice Steijn, trainer/coach van het BVO elftal van ADO Den Haag. Het was wederom een zeer geslaagd toernooi waarbij ook Storky, de mascotte van ADO Den Haag alle teams aanmoedigde!