Zaterdagavond 16 maart vormde het Kyocera Stadion het toneel voor de Business Meeting bij ADO Den Haag. Maar liefst 165 leden van The MKB Factory waren aanwezig om de wedstrijd ADO Den Haag - Vitesse te aanschouwen.

Voorafgaand aan de wedstrijd konden de leden exclusief terecht in het Residentie Restaurant, dat ter gelegenheid van de komst van The MKB Factory door ADO Den Haag beschikbaar was gesteld.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er genetwerkt en namen Dirk Muntendam (Kyocera Document Solutions Nederland), Justin Goetzee (ADO Den Haag) en Robert-Jan Vermeulen (Save the Children) kort het woord. Vervolgens kon de veiling aanvangen met de door de diverse partners van The MKB Factory beschikbaar gestelde veilingitems: bijvoorbeeld een gesigneerd wedstrijdshirt van ADO Den Haag, een arrangement voor twee personen voor de musical Sister Act inclusief diner, een overnachting in Brussel inclusief een wedstrijd van Anderlecht en meet & greet met John van den Brom. De opbrengst van de veiling kwam ten goede van Save the Children, maatschappelijk partner van The MKB Factory.

Na afloop van de helaas met 0-4 verloren wedstrijd kon men nog terecht in het Residentie Restaurant voor een hapje en een drankje alvorens de avond, ondanks de nederlaag, naar tevredenheid aan een einde kwam.