Voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo op 3 maart 2013 waren er verschillende kinderactiviteiten georganiseerd. Buiten het stadion op het Heldenplein stonden bijvoorbeeld luchtkussens en een opblaasbaar voetbalveldje. Terwijl binnen voor de kinderen van de businessleden een echte DJ plaatjes stond te draaien waarop de kinderen lekker hebben gedanst.

Buiten op het Heldenplein Buiten het stadion stonden groengele speeltoestellen. Kinderen konden springen op het springkussen, voetballen en punten scoren door de bal door gaten te schieten. Na al dat energieverbruik was er voor de kinderen een lekker zakje chips dat uitgedeeld werd op de Lex Schoenmaker Tribune.

Binnen in de Ooievaar Voor kinderen van de businessleden waren er ook een hoop activiteiten. Bij binnenkomst werden de kinderen welkom geheten door Storky en kregen ze allemaal een ADO Den Haagkeycord met daaraan een activiteitenkaart en alle handtekeningen van de spelers. Natuurlijk konden ze ook meteen met Storky op de foto.

In de Ooievaar werden de kinderen geschminkt en kregen ze mooie glittertattoos. Ook werden er ballonnen geknoopt, kleurplaten ingekleurd of konden creatievelingen zelf een ketting of sleutelhanger maken. Tussendoor kreeg iedereen een broodje of wat lekkers en om de middag helemaal compleet te maken draaide een kidz-DJ heerlijke muziek waarop iedereen kon dansen. Voor herhaling vatbaar, was de reactie van veel kinderen en zeker ook hun ouders.

Kijk voor foto`s van de activiteiten op Fotoserie Kidswedstrijd vanuit de Ooievaar