In 2014 staat het WK Hockey op de Haagse agenda. Nooit eerder heeft er in Den Haag zo’n groot toernooi plaatsgevonden. Dit grootse evenement gaat van 31 mei tot en met 15 juni 2014 plaatsvinden op het terrein van ADO Den Haag en in het Kyocera Stadion.

Daarom hebben de gemeente Den Haag en ADO Den Haag de handen ineen geslagen en een ondernemersontbijt georganiseerd. Dit ontbijt vond woensdagochtend plaats in het Kyocera Stadion.

Vanaf 8.00 uur waren ongeveer 350 ondernemers en het Haagse college van B&W te gast in het Kyocera Stadion. Het speciale ondernemersontbijt stond in het teken van het totaal concept Welcome World of Hockey, gericht op het WK in 2014. Het woord was aan Johan Wakkie, voorzitter van de KNHB. Hij schetste de hoofdlijnen van de plannen rondom het WK Hockey.

Karsten Klein, wethouder Jeugd, Welzijn en Sport van de gemeente Den Haag vertelde daarbij wat het WK Hockey kan betekenen voor de ondernemer. Aansluitend werd er vanaf 9.00 uur ontbeten en was er de mogelijkheid om te netwerken. Hierbij werden er zoals gewoonlijk meerdere zakelijke contacten gelegd. Het ondernemersontbijt werd aangeboden door de partners van het OndernemersOntbijt en Business to Business ADO Den Haag. De partners van het OndernemersOntbijt: Gemeente Den Haag City Mondial Kamer van Koophandel Den Haag Den Haag Marketing Haagse Communicatie Kring VBM Businessclub Binnenstad Ondernemers Federatie MKB Den Haag Haagse Vrouwenzaken VNO-NCW West kring Den Haag Haags Vrouwen Netwerk Women`s Business Initiative International