Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd voor ADO Den Haag Onder 21 op het programma. De ploeg van trainer Wim van Laar had nog een kleine kans op de laatste periode, maar dankzij een nederlaag op eigen veld staat Onder 21 met lege handen.

Met een heerlijk zonnetje in het Zuiderpark ging het publiek er eens goed voor zitten. Met een overwinning zou ADO Den Haag nog een kans hebben op de laatste periode en dus nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse. Echter, deze middag zat het er nauwelijks in. Toch kwam ADO Den Haag na een klein half uur op voorsprong. Nadat beide ploegen al een paar kleine kansjes hadden gehad in de beginfase bracht Diederick Hoogerwaard met een droge knal de 1-0 op het scorebord. ADO Den Haag had het moeilijk met Pancratius en dit resulteerde 10 minuten na de openingstreffer in de gelijkmaker. Een voorzet bij de 2e paal kon simpel worden binnen gekopt. Wel had ADO Den Haag nog de ultieme mogelijkheid om vlak voor rust weer op voorsprong te komen. Steven Sanchez Angulo gaf de bal mooi voor maar Justin Lopes stuitte met zijn kopbal op de doelman van de bezoekers. Na rust was het snel gebeurd. Een fout in de verdediging bij ADO Den Haag leverde voor de spits van Pancratius een 1 tegen 1 situatie op met de Haagse doelman en faalde niet. Pancratius kon vervolgens wat achterover leunen en loeren op de counter en de kansjes die het wel zou krijgen. Daar tegenover kon ADO Den Haag weinig echte kansen stellen. Na een uurtje spelen werd het zelfs 1-3 en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Een goed uitgevoerde counter werd simpel binnen getikt. ADO Den Haag probeerde wel maar echt lukken wilde het niet. Uiteindelijk brachten de bezoekers de stand nog op 1-4 waardoor het doek viel voor de thuisploeg. ADO Den Haag Onder 21 sluit het seizoen af met een keurige 5e plaats, al had er wellicht iets meer ingezeten. Opstelling ADO Den Haag: Ricardo Kieboom (45e min Bas Meeuwissen), Serghinio Hynes, Aleksander Bjelica (87e min Caglar Atis), Peter Korteling, Tim de Rijk (64e min Mitchell de Vlugt), Diederick Hoogerwaard, Robin de Hey, Justin Lopes, Steven Sanchez Angulo, Thomas Verheijdt, Jop Verhagen