Een VVTH contract, oftewel een contract voor Stichting Veiligheid en Verzorging Topvoetbal Haaglanden, dat is wat 24 talentvolle jonge spelers maandagmiddag tekenden bij ADO Den Haag.

Glenn Boon, Tom Broekhuizen, Mike van Duinen, Jaap van Duijn, Hicham Faik, Robin de Heij, Diederick Hoogerwaard, Serano van der Hurk, Serghinio Hijnes, Robin Janmaat, Ricardo Kieboom, Peter Korteling, Diego Liefden, Justin Lopes, Andre Ntambue, Tim de Rijk, Ricardo Samoender, Steven Sanchez Angulo, Kevin Schutte, Jordy Strooker, Adil Tihouna, Jop Verhagen, Thomas Verheijdt en Daley Windhorst tekenden zo`n leer-werk contract wat hen eigenlijk de kans biedt tot een vervolgopleiding tot profvoetballer na de jeugdopleiding van ADO Den Haag.

Deze jongens zullen gaan trainen onder Wilfred van Leeuwen en de basis vormen voor de Onder 21 ploeg die op zondagmiddag in de amateurcompetitie speelt en het Beloftenteam dat op maandagavond gaat acteren. Om beurten kwamen deze jongens bij Hoofd Opleiding Wim van Laar aan tafel om hun handtekening te zetten. Hij wenste hen heel veel plezier en succes en sprak het vertrouwen uit er samen iets moois van te gaan maken.

Op een paar jongens na, die door vakantie er niet bij konden zijn, is dit onze groep talenten voor de toekomst. Succes heren!