Geslaagde voetbalclinic ADO Den Haag Jeugdopleiding met ADO Den Haagspelers bij SV Leidschenveen. Op woensdagmiddag 8 mei kregen de jeugdspelers van onder 13 tot onder 10 van de ADO Den Haag Jeugdopleiding een voetbalclinic die werd begeleid door de selectie van ADO Den Haag.

De voetbalclinic bestond uit negen onderdelen, wat varieerde van kruising schieten tot 1-tegen-1situaties. Ieder onderdeel werd begeleid door één of meerdere ADO Den Haagspelers. Zo stonden Santi Kolk en Tom Beugelsdijk bij het onderdeel paaltjesvoetbal als ware coaches de jeugdspelers te voorzien van slimme tips.

De voetbalclinic is in meerdere opzichten een positieve dag. "Het is heel goed dat de verschillende leeftijden samenkomen en een voorbeeld kunnen nemen aan de ADO Den Haagspelers", aldus Marvin van der Valk (trainer van ADO Den Haag Onder 13).

Zo bestond er ook de mogelijkheid voor jeugdspelers om vragen te stellen aan de ADO Den Haagspelers. Tjaronn Chery kreeg de vraag of hij altijd al wist dat die profvoetballer zou worden, hij antwoordde: "Zolang je er zelf altijd maar in gelooft en hard voor werkt!"

Na de voetbalclinic kon iedereen pannenkoeken eten in de voetbalkantine, maar niet voordat er een groepsfoto van de selectie van ADO Den Haag met de jeugdspelers was gemaakt.