Winnaars van de Vriendenloterij waren woensdagmiddag 13 maart 2013 te gast bij ADO Den Haag. De winnaars kregen eerst een rondleiding door het Kyocera stadion met daarop volgend een penalty shootout in de passage onder de tribunes. Nadat iedereen een penalty genomen had, konden de winnaars alvast de spelers van ADO Den Haag bekijken. De selectie trainde namelijk speciaal voor de Vriendenloterij in het Kyocera stadion.

Na zo’n actieve ochtend hoort natuurlijk ook een stevige lunch. De winnaars verzamelden zich in de Brasserie om daar gezamenlijk te lunchen. Na de training kwamen trainer Maurice Steijn en de spelers binnen om mee te eten.

Vito Wormgoor kreeg tijdens de lunch de vraag of hij Lionel Messi als een directe versterking ziet voor ADO Den Haag. Wormgoor antwoordde resoluut: “Nee joh, wij hebben Mike van Duinen al.”

Alle winnaars waren ondertussen voorzien van een mooie ADO Den Haagbal die zij konden laten ondertekenen door de spelers. Een mooi aandenken voor thuis na een leuke dag. De middag werd afgesloten met een groepsfoto.