Werd vorig jaar de avond van het Haags Sportgala het gloriemoment voor het mannenteam van ADO Den Haag en haar coaches (Van den Brom en Steijn), dit jaar stond alles in het teken van ons andere vlaggenschip, de ADO Den Haag Vrouwen. Zij wonnen de prijs van Sportploeg van het Jaar en Sarina Wiegman werd Sportcoach van het jaar. Beiden lieten zeer gerenommeerde namen achter zich. Een avond vol trots dus!

De live verbinding met het trainingskamp in Spanje (onze vrouwen spelen dinsdag tegen FC Barcelona) kwam helaas niet helemaal tot stand, Sarina en de meiden waren wel te horen maar helaas niet te zien in de prachtige zaal van het Circus Theater. Maar hun stemmen waren wel te horen en het enthousiasme en de trots straalden ervan af, net zoals van de speelsters die vorig jaar voor ons speelden en nu naar voren werden gehaald om de prijs in ontvangst te nemen.

ADO Den Haag feliciteert ook alle andere kampioenen en bedankt de organisatie en presentator Bas Muijs voor een prachtige avond. We zijn er volgend jaar graag weer bij!