Dinsdag werd er wel getraind, en wel van 1 uur tot 5 uur, maar niet op het voetbalveld. De selectie en staf trokken naar De Rhijenhof, het tenniscentrum in Wateringen, om daar een clinic te krijgen van de trainers van Burgersdijk Tennis. En na de nodige tips van de leraren, kon het onderlinge toernooitje starten.

Een aantal spelers hadden duidelijk ervaring op de tennisbaan en lieten meteen zien al aardig te kunnen spelen. Maar zelfs degene die amper tot nooit hadden gespeeld, konden binnen no time de bal fatsoenlijk naar de overkant slaan.

Sommige `mis hits` leidden tot grote hilariteit in de hal, Kevin Jansen lag meerdere keren op de grond van het lachen om zijn teamgenoten die in dit toernooitje tegenstander waren. Teammanager Jillis Zevenbergen deed zelfs zo fanatiek mee, dat hij geblesseerd raakte aan zijn hamstring. Verzorging was gelukkig in de buurt.

Leraren Steffie Weterings en Nederlands kampioen Mark de Jong gaven nog even een demonstratie tijdens de pauze. Veelal met open mond zaten de ADOspelers te kijken, vooral naar Steffie die bijna net zo hard sloeg als haar mannelijke opponent.

Het afsluitende toernooitje werd in twee categorieën gespeeld en Rydell Poepon en Vito Wormgoor waren de winnaars. Zij wonnen allebei een mooi Wilson tennisracket, alvorens de gehele selectie en staf zich aan een welverdiende maaltijd zette. Iedereen van Burgersdijk Tennis en De Rhijenhof enorm bedankt voor de goede zorgen, het was een supermiddag! Maandag ziet u een reportage van deze middag in ADO TV op Eredivisie Live.