Zondag 7 oktober was op het zonnige complex van gastheer RKAVV het jaarlijkse Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden Toernooi voor E1 Teams. Het deelnemersveld bestond uit alle 19 Netwerkclubs plus ADO Den Haag E1. Er werd begonnen in 5 poules van 4 clubs, waarna er in de middag gestreden werd in 4 finale poules. De winnaar moest komen uit de finale poule met RKDEO, HBS, HVV, Wilhelmus en Blauw Zwart. Tot de laatste wedstrijd bleef het erg spannend maar Wilhelmus E1 won uiteindelijk ongeslagen het toernooi.

De beker werd aan Wilhelmus E1 uitgereikt door ADO Den Haag speler Robin Buwalda, een aanstormend talent die vorig jaar zelfs al zijn debuut maakte in de hoofdmacht van ADO Den Haag in de wedstrijd tegen Ajax. Na afloop van het toernooi ontvingen alle spelers een ADO Den Haag vaan, en kreeg elk team een mooie Netwerkbeker plus een mooie tas van Star Balm, met sportmiddelen voor een goede voorbereiding en/of het voorkomen van vervelende blessures.

Gastheer RKAVV had alles zeer goed voor elkaar, tussentijds konden de uitslagen en standen nu ook digitaal op de schermen in de kantine worden gevolgd. Het volgende Netwerk toernooi is pas in april 2013, dan wordt het toernooi gespeeld voor D-Pupillen.