Danny Holla en Rydell Poepon komen naar ADO Den Haag, dat kan de club na vele berichten in deze richting bevestigen. ADO Den Haag is erg blij met de komst van deze twee 24-jarigen en heet ze van harte welkom in de aanloop naar komend seizoen. Ook Kevin Jansen maakt de overstap naar Den Haag, hij komt over van Excelsior. De officiële perspresentatie zal vrijdag plaatsvinden.

Holla en Poepon tekenen voor twee jaar met een optie voor een jaar. Holla stond onder contract bij FC Groningen, maar speelde afgelopen half jaar bij VVV-Venlo. Hij speelde reeds 130 duels betaald voetbal, voor FC Groningen, FC Zwolle en VVV-Venlo. Nu komt hij ons middenveld versterken.

Poepon is een aanwinst voor de aanval. Hij komt over van het gedegradeerde De Graafschap. Hij kwam tot nu toe 169 duels uit in de Eredivisie voor Willem II, Sparta en De Graafschap. Iemand die de laatste maanden al rondliep bij de club en vanaf 1 juli officieel de gelderen komt versterken op kantoor is Richard Knopper. Hij gaat full time als account manager aan de slag op de commerciële afdeling.

Kevin Jansen (20) tekent voor drie seizoenen met een optie voor nog een jaar bij ADO Den Haag. Hij komt over van Excelsior, dat hem afgelopen jaar huurde van Feyenoord. De club waar hij als middenvelder de jeugdopleiding doorliep. De komst van Jansen is betrokken bij de overgang van Immers naar Feyenoord. We wensen alle vier deze versterkingen een warm welkom en heel veel succes bij onze club!