Op 2e paasdag mocht ADO Den Haag Onder 21 op "De Aftrap" aantreden tegen SJC 1. De uitwedstrijd werd met 1-1 gelijkgespeeld maar dit keer vielen er veel meer doelpunten en kwam er ook een winnaar.

ADO Den Haag Onder 21 begon de wedstrijd tegen SJC 1 erg goed. Het spel was verzorgd en hier kwamen dan uiteindelijk ook kansen uit. Toch kraakte het soms ook achterin waardoor ook SJC af en toe gevaarlijk kon worden. In de 4e minuut was de eerste grote kans van de wedstrijd. Een goede voorzet van Ricardo Samoender kon echter net niet worden binnen getikt door centrumspits Thomas Verheijdt. De aanval over links ging de eerste helft erg goed bij ADO Den Haag want steeds kon of Ricardo Samoender of Steven Sanchez Angulo een voorzet geven. In de 17e minuut was het die laatste die een voorzet gaf die uiteindelijk knap werd binnengekopt door Jop Verhagen. Lees verder op: www.adodenhaagjeugd.nl