ADO Den Haag onder 19 verloor de belangrijke thuiswedstrijd tegen Feyenoord/Excelsior met 1-2. Ook ADO Den Haag onder 17 verloor in Rotterdam van Feyenoord/Excelsior met 3-2. ADO Den Haag onder 16 redde de Haagse eer door hun leeftijdsgenoten van Feyenoord/Excelsior met 2-1 te verslaan. ADO Den Haag onder 15 behaalde een punt tegen Almere City en ADO Den Haag onder 14 verloor de topper tegen Ajax met 1-2. ADO Den Haag onder 13 behaalde een punt in Rotterdam tegen Sparta en ADO Den Haag onder 12 en onder 11 verloren hun wedstrijden tegen Alexandria’66 en VCS. Hieronder de verslagen van de gespeelde wedstrijden.

ADO Den Haag onder 19 – Feyenoord/Excelsior A1 1 – 2 ADO Den Haag onder 19 speelde vandaag een matige wedstrijd tegen Feyenoord/Excelsior A2 en verloor verdiend met 1-2. ADO Den Haag speelde slordig en creërde in de 1e helft haast geen kansen. Halverwege de 1e helft kreeg Feyenoord/Excelsior een corner en via een Haagse speler belandde de bal in het doel 0-1. Vlak voor de rust leek Feyenoord/Excelsior op 0-2 te komen, maar op advies van de grensrechter werd de goal terecht afgekeurd. In de 2e helft bleef ADO Den Haag matig spelen en creërde haast geen kansen. Halverwege de 2e helft kwam Feyenoord/Excelsior op 0-2. ADO Den Haag kwam in de 82e minuut via een goal van Giovanni Korte nog even terug in de wedstrijd, maar de gelijkmaker kon niet meer worden afgedwongen waardoor de eindstand 1-2 werd. Opstelling: Mike ten Kroode, Mike van Toor,Robin Buwalda, Alexander Bjelica, Jordy van der Winden, Thierry Monteny (60e Mart Spierdijk), Remco van Wingerden, Jorn van Lunteren, Mailison Lima Duarte Lopes (46e Giovanni Korte), Papito Merencia en Tomas Tavilla Feyenoord/Excelsior B1 – ADO Den Haag onder 17 3 – 2 Vandaag ging ADO Den Haag onder 17 op bezoek bij Feyenoord. Na de goede resultaten van de laatste weken in zowel vriendschappelijk, beker en competitiewedstrijden was vooraf enig optimisme op zijn plaats. Al snel bleek dat het optimistische gevoel misplaatst was. Al na 2 minuten kreeg Feyenoord de eerste grote kans. Het schot op ging echt naast en over het Haagse doel. Tegen de verhouding in scoorde ADO Den Haag na 13 minuten de openingstreffer. Een afgeslagen corner belandde in de voeten van Tom van Veen, zijn pass op Richelo Facunda zorgde voor ruimte aan de rechterkant waar Richelo Fecunda wel raad mee wist. Zijn dieptepass op Desk Destanovic was keurig op maat waarna deze laatste de keeper van Feyenoord kansloos liet: 0-1. Feyenoord verschoot hierdoor echter niet van kleur en ging vrolijk verder. Het had echter de medewerking van de Haagse defensie nodig om te scoren. Een inworp werd slag verdedigd en het overige ingrijpen was ook niet overtuigend. Een steekpass op de uitstekende spit van Feyenoord was voldoende om hem alleen op Maarten van der Want af te laten gaan en de terechte gelijkmaker te scoren: 1-1 Met Maarten van der Want is direct ook de beste jonge ooievaar genoemd. Vooral de 1e helft hield hij met uitstekende reddingen de Haagse ploeg in de wedstrijd. Na de theepauze kwam Feyenoord goed uit de startblokken. Na 2 minuten kwamen de Rotterdammers al de op 2-1 voorsprong. Ook bij deze tegentreffer ging de, anders zo solide, Haagse defensie niet vrijuit. Toch kwam ADO Den Haag terug in de wedstrijd. Werd een mogelijkheid eerst door Desko Destanovic om zeep geholpen de corner die daarop volgde leverde toch zijn tweede treffer op en daarmee ook de gelijkmaker: 2-2. Halverwege de 2e helft kwam Feyenoord toch weer op voorsprong. Echter ook hier werd de Rotterdammers weinig weerstand geboden. De nummer 9 van Feyenoord scoorde hiermee zijn derde en daarmee ook de winnende treffer. Opstelling:Maarten van der Want, Richelo Fecunda (Christiaan Rog), Bas de Bree, Joel da Vega (Damian Macintosch), Robin van der Meer, Danny Bakker, Calvin Valies, Rodney van der Meijs (Raychelo Fecunda), Mark du Chatenier, Desko Destanovic en Tom van Veen (Akin Arslan) Feyenoord/Excelsior B2 – ADO Den Haag onder 16 1 – 2 Vandaag stond voor ADO Den Haag Onder 16 de uitwedstrijd op het programma tegen het hoger geklasseerde Feyenoord/Excelsior. Op een matig veld wist ADO Den Haag in het begin goed weerstand te bieden. Ondanks dat Feyenoord een licht overwicht had wist ADO in 32e minuut na een zeer sterke individuele actie Jersylee Riley de 0-1 binnen te schieten. Binnen 5 minuten na de 0-1 werd de score verdubbeld door een prachtig doelpunt van Brandon Richardson. Hierdoor kon ADO Den Haag gaan rusten met een 0-2 voorsprong. De tweede helft werd ADO Den Haag teruggedrongen op de eigen helft. Feyenoord/Excelsior probeerde een aansluitingstreffer te forceren en vond deze aansluitingtreffer in de vorm van een penalty. De strafschop werd hard binnen geschoten ondanks dat Mark Jacobs wel in de juiste hoek dook. Het laatste deel van de wedstrijd kenmerkte zich vooral door een aandringend Feyenoord/Excelsior dat een punt probeerde te redden. Dit lukte bijna maar de nummer 10 van Feyenoord wist een zeer grote kans niet te verzilveren waardoor ADO Den Haag drie punten mee terug kon nemen naar de Aftrap. Een spannende wedstrijd waarin de inzet terecht is beloond met een overwinning. Opstelling: Mark Jacobs, Kevin Sanchez, Jamie de Groot, Bahadir Bulut, Pepijn van Zwieten de Blom, Guy Smith(Darryl Jodhabier), Hector Hevel (Jeffrey van Rhoon), Jersylee Riley, Kevin Jacobs (Christiaan de Vroedt) Mitchell Jacobs en Brandon Richardson Almere City C1 – ADO Den Haag onder 15 1 – 1 Vandaag speelde ADO Den Haag onder 15 een uitwedstrijd tegen Almere City onder 15. ADO Den Haag had de eer om de wedstrijd in het stadion te mogen spelen op kunstgras. Eerder dit seizoen boekte ADO een ruime overwinning op Almere City, dus er moest scherp aan de wedstrijd worden begonnen. Na 19 minuten was het Almere City onder 15 dat het uit het niets een doelpunt maakte. ADO Den Haag had daarna onwijs veel kansen om de gelijkmaker te scoren, maar helaas mocht de bal er niet in. In de tweede helft waren de kansen ook alleen maar voor ADO, maar door miraculeuze wijze wist ADO de bal maar niet in het doel te krijgen. Almere City had verder weinig in te brengen en uiteindelijk scoorde ADO in de allerlaatste minuut de verdiende 1-1. ADO Den Haag onder 14 – Ajax C2 1 – 2 Dit weekend stond voor ADO Den Haag de wedstrijd tegen Ajax op de planning. Beide teams begonnen zeer sterk aan de wedstrijd. Dit resulteerde in een aantal kansen voor ADO Den Haag, maar gescoord werd er niet waardoor de ruststand 0-0 was. In de 2e helft begon ADO Den Haag zeer sterk wat resulteerde in een kans voor Vincente Pesoal. Hij verzuimde echter om de 1-0 erin te schieten. Na 42 minuten gespeeld te hebben maakte ADO Den Haag een fout achterin wat resulteerde in een 0-1 stand in het voordeel van Ajax. Na 52 minuten mocht Ajax een corner nemen. Iedereen van ADO Den Haag miste de bal. De bal komt uiteindelijk bij de aanvaller van Ajax terecht die beheerst de 0-2 binnen schoot. ADO Den Haag bleef na de 0-2 achterstand rustig door voetballen wat resulteerde in een kans voor ADO Den Haag. Muhammed Atay bleef rustig en schoot de bal over de keeper heen van Ajax waardoor het 1-2 werd. ADO Den Haag voerde de druk op en kreeg nog een goede kans om 2-2 te maken, maar het schot werd helaas geen doelpunt waardoor de eindstand 1-2 werd in het voordeel van onze gasten uit Amsterdam. Sparta R. D1 – ADO Den Haag onder 13 1 – 1 ADO Den Haag onder 13 speelde een prima 1e helft, door een aantal wijzigingen door blessures, begon ADO Den Haag de eerste paar minuten wat onwennig, maar al snel ging ADO Den Haag combineren en domineerde de gehele eerste helft de wedstrijd. Het enige wat ADO Den Haag na liet voor rust was scoren. Maar er werden goede aanvallen neergezet en grote kansen gecreëerd. Zo was de ruststand 0-0. Na rust begon ADO Den Haag goed, alleen werd Sparta wel sterker en sterker, toch kwam ADO Den Haag 5 minuten voor tijd via een terechte strafschop door Tyrone Owusu benut 0-1. Sparta ging in de laatste minuten alles of niet spelen, waardoor helaas via een vrije trap de 1-1 gemaakt werd. De jongens hebben hard gewerkt, helaas op basis van het voetbal van de 1e helft niet gewonnen, maar op basis van de 2e helft kwam Sparta goed terug. Alexandria’66 D1 – ADO Den Haag onder 12 3 – 1 Dit weekend stond voor ADO onder 12 de ontmoeting met Alexandria op het programma. Een fysiek sterke ploeg. Dat voordeel benutte Alexandria al in de 2e minuut, waardoor ADO Den Haag al direct tegen een 1-0 achterstand aankeek. Op basis van de 1e helft zou een gelijkspel zeer verdiend zijn en ADO Den Haag benutte ook het goede doorlopen op de keeper, door in de 24e minuut via Mees Roeland te scoren 1-1. Net voor rust werd het door onachtzaamheid in de defensie 2-1 voor de thuisploeg. Na rust kon ADO Den Haag lange tijd domineren, maar het resulteerde niet in kansen. In de 55e minuut was de 3-1 een feit. Dankzij een paar fraaie reddingen van Timon Fikkert bleef de schade beperkt. Goed gespeeld, jammer van het resultaat. VCS D1 – ADO Den Haag onder 11 7 – 1 Vandaag moesten wij tegen VCS D1 een fysiek sterke ploeg. De eerste helft had ADO Den Haag niks in te brengen en kwam overal een stapje te laat en was niet geconcentreerd in de opbouw veel slordige passes. Hun creëerde veel kansen door individuele fouten bij ons na 10 min stond het dan ook 2-0. We probeerde het wel op te brengen om nog een goed resultaat neer te zetten voor de rust maar dat zat er vandaag niet in. In de rust stond het 5-0. In de 2e helft gingen we meer voetballen. De spelers speelden meer vanuit hun taak en leverden veel inzet. En dit zorgde voor een paar goede mogelijk heden. Maar vandaag zat het er niet in de dus de komende weken verwachten wij net zo veel inzet als in de 2e helft van vandaag.