Donderdag 1 december speelt het vrouwenelftal van ADO Den Haag thuis tegen FC Zwolle. Op die donderdag en vrijdag 2 december is de Fanshop extra lang geopend, namelijk tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Op zaterdag 3 december speelt ADO Den Haag thuis tegen NAC Breda. De Fanshop is zoals bij elke thuiswedstrijd twee uur voor aanvang geopend, sluittijd is een uur na de wedstrijd.

Sinterklaas is weer in het land, wat betekent dat er een dure maand voor de deur staat. ADO Den Haag helpt u graag en geeft korting in de Fanshop. Iedereen krijgt standaard 5% korting op alle kleding en merchandise en elke Seizoen Club Cardhouder krijgt op vertoon van zijn/haar SCC 10% korting op het moment van aanschaf. De korting wordt niet meer achteraf gegeven en geldt niet op aanbiedingen en/of uitverkoop. Deze acties gelden t/m 24 december.

Enkele tips om aan de Sint te vragen voor in de schoen: ADO Den Haag Wine-gums €3,95 ADO Den Haag Schoenveters €3,95 ADO Den Haag Zwaaihand €5,00 ADO Den Haag Tandenborstel €5,95 ADO Den Haag Lunchbox €9,99 Body/Poncho vlag afgeprijsd van €20,- voor €15,-.

Ook cadeaus voor op het verlanglijstje zijn te vinden in de ADO Den Haag Fanshop. Bezoek daarvoor onze webshop hier. Daarnaast kunt u hier voor meer tips en afbeeldingen terecht.

Klik hier voor alle informatie over de nieuwe Aad Mansveld shirts. Eveneens een mooi Sinterklaas of Kerstcadeau!