ADO Den Haag onder 19 won vandaag moeizaam tegen Argon A1 en onze beide B teams moesten in uitwedstrijden tegen Heerenveen/Emmen en NAC Breda het onderspit delven. ADO Den Haag onder 15 (bij Ajax) en onder 14 (toernooi bij Sparta) komen morgen in actie. ADO Den Haag onder 13 speelde een uitstekende wedstrijd tegen Ajax D1 en behaalde een verdiend punt. Hetzelfde geldt voor ADO Den Haag onder 12 in de wedstrijd tegen Sparta D2. ADO Den Haag E top tenslotte verloor ongelukkig van Laakkwartier D2. Hieronder de verslagen van de gespeelde wedstrijden:

ADO Den Haag onder 19 – Argon A1 2 – 0 ADO Den Haag onder 19 speelde vandaag tegen middenmoter Argon A1. Dat Argon de minst gepasseerde verdediging van de competitie heeft bleek al snel. Een blauwe muur werd opgetrokken en ADO Den Haag had in de eerste helft veel moeite om langs deze muur te komen en kansen te creeren waardoor deruststand 0-0 was. In de 2e helft bleef ADO Den Haag druk zetten, maar kwam niet tot grote kansen. In de 70e minuut leek de wedstrijd te kantelen in het voordeel van Argon want na een overtreding in het Haagse strafschopgebied ging de bal op de stip. Bas Meeuwissen hield zijn ploeg op de been door de penalty katachtig te keren. Enkele minuten later weer een goede kans voor Argon, maar wederom was Bas Meeuwissen attent. In de 82e minuut ging Jordy van der Winden een actie aan dit onreglementair werd gestopt in het Mijdrechtse strafschopgebied en wederom gaf de scheidsrechter een penalty. Giovanni Korte scoorde beheerst en bracht ADO Den Haag op een 1-0 voorsprong. Nog geen minuut later was de stand 2-0 na een goede intikbal van wederom Giovanni Korte. De laatste minuten speelde ADO Den Haag de wedstrijd gecontroleerd uit waardoor de eindstand 2-0 werd. Opstelling: Bas Meeuwissen, Mike van Toor, Robin Buwalda, Alexander Bjelica, Jordy van der Winden (82e Hakn Bayram), Mike Tros (70e Caglar Atis), Jorn van Lunteren, Remco van Wingerden, Giovanni Korte, Tomas Tavilla (45e Papito Merentia) en Mitchell de Vlugt (75e Mailison Lima Duarte Lopes)

Heerenveen/Emmen B1 – ADO Den Haag onder 17 3 – 1 ADO Den Haag onder 17 heeft de uitwedstrijd tegen koploper Heerenveen/Emmen B1 terecht met 3-1 verloren. In de eerste helft gingen beide teams nog gelijk op. Al na 6 minuten kwam Heerenveen/Emmen op een 1-1 voorsprong, maar binnen 5 minuten scoorde Desko Destanovic de gelijkmaker, hetgeen de ruststand was. In de 2e helft was Heerenveen/Emmen veel sterker dan ADO Den Haag en drukte dit in de 47e en 53e minuut uit in doelpunten en nam een 3-1 voorsprong. De Haagse nederlaag had groter kunnen zijn als keeper Maarten van der Want niet een penalty stopte bij een 3-1 stand. Al met al een terecht nederlaag tegen een goed Heerenveen/Emmen. Opstelling: Maarten van der Want, Richello Fecunda, Bas de Bree, Dave Koek, Robin van der Meer, Christiaan Rog (65e Raychello Fecunda), Akin Arslan, Rodney van der Meijs, Marc du Chatenier, Desko Destanovic (13e Calvin Valies) en Tom van Veen (55e Damian Mac Intosch) NAC Breda B1 – ADO Den Haag onder 16 3 – 0 ADO Den Haag onder 16 heeft de uitwedstrijd tegen NAC Breda B1 met 3-0 verloren. Deze stand was al in de rust bereikt. Al na 2 minuten kwam ADO Den Haag op een 1-0 achterstand. Al snel kreeg ADO Den Haag een goede kans op de gelijkmaker, maar na een uitstekende actie van Jersylee Riley kopte Kevin Jacobs de bal in de handen van de keeper. Halverwege de 2e helft kwam NAC Breda op een 2-0 voorsprong uit een vrije trap en vlak voor de rust werd het nog 3-0. In de 2e helft een beter en gedrevener ADO Den Haag dat scherp speelde en geen kans weggaf. Guy Smith kreeg nog een goede kans op de eretreffer voor ADO Den Haag, maar miste helaas doel waardoor de eindstand 3-0 voor NAC Breda wrd. Opstelling: Edwin Sudibyo, Darryl Jodhabier, Jesse Mulder, Hector Hevel, Pepijn van Zwieten de Blom, Guy Smith, Axel Wendt, Mitchell Weissenberg (46e Clinton Delali), Jeffrey van Roon, Jerslylee Riley en Kevin Jacobs Ajax C1 – ADO Den Haag onder 15 – wordt gespeeld op zondag 13 november ADO Den Haag onder 14 –toernooi bij Sparta – wordt gespeeld op zondag 13 november ADO Den Haag onder 13 – Ajax D1 2-2 ADO Den Haag – Ajax werd een echte wedstrijd met spanning en strijd. ADO Den Haag ging vol aan de bak en het werd de eerste minuten een gelijk opgaande wedstrijd Toch was het Ajax dat na 8 minuten op voorsprong kwam en de 0-1 op het scorebord bracht na een mooie combinatie door het centrum. ADO Den Haag kreeg meer grip op de wedstrijd en drong Ajax terug op eigen helft. ADO Den Haag kreeg nog wel enkele kleine kansen maar wist deze niet te benutten. In de 2e helft zette ADO Den Haag nog meer druk op Ajax en Ajax kwam er ook niet meer uit. Het was Pascal Struijk die uit een voor zet van Donovan de Groot de verdiende gelijk maker scoorde 1-1. ADO Den Haag hield Ajax op eigen helft en kreeg een aantal corners met mogelijkheden. Uit een corner was het Pascal Stuijk die, na een niet goed weg gekopte bal van Ajax, de 2-1 maakte. Het was in de extra tijd dat Ajax op 2-2 kwam. Een prima wedstrijd waar misschien meer in had gezeten.

ADO Den Haag onder 12 – Sparta R. D2 1 – 1 ADO Den Haag onder 12 speelde vandaag tegen de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. Een prachtig duel op papier, en dit bleek ook op het veld. ADO Den Haag nam direct de regie op zich. Dit resulteerde in een aantal kansen voor de goal van Sparta. Na 6 minuten spelen was het dan ook een terechte voorsprong van 1-0. Dit door goed werk van Jerrel Hak die zijn man via de buitenkant passeerde en een prima voorzet afleverde op maat op Aziz Abdel Karim, die kon net niet zijn voet tegen de bal krijgen maar gelukkig was Rabbi Mwenda in de buurt om de bal toch tegen de touwen te schieten. ADO Den Haag was nog aan het juichen en feest aan het vieren want nog geen 30 seconden later lag de bal al aan de andere kant in het net, 1-1. De 2de helft gaf een ander beeld. Een sterk Sparta nam nu de controle over in de wedstrijd. Dit was ook goed te zien in de kansen die Sparta creëerde. Met het geluk aan onze zijde bleven we op de been en in de race voor een punt. Door een fantastische redding van onze keeper Kevin Gerritsen die in een reflex een schot op doel kon verwerken bleef het 1-1. Veel strijdlust en teamwerk heeft dit voor elkaar gekregen een groot compliment voor de onder 12 van ADO Den Haag. Jullie groeien met de week en worden steeds sterker en sterker!! ADO Den Haag onder 11 – Laakkwartier D2 0 – 1 ADO Den Haag onder 11 speelde vandaag tegen Laakkwartier D2 en moest helaas het onderspit delven met 0-1. Al in de eerste helft kwam ADO Den Haag op achterstand uit een corner. In de 2e helft was ADO Den Haag de betere ploeg en kreeg enkele goede kansen, maar de keeper van Laakkwartier stond tot 2x toe de gelijkmaker in de weg waardoor de eindstand 0-1 werd.