Een knotsgekke wedstrijd op De Aftrap tussen ADO Den Haag Onder 19 en Vitesse/AGOVV A1 leverde uiteindelijk een overwinning op voor de thuisploeg. ADO Den Haag Onder 17 moest in Arnhem helaas de punten achterlaten en ADO Den Haag Onder 15 won de lastige uitwedstrijd tegen Zeeburgia C1.

ADO Den Haag onder 19 – Vitesse/AGOVV A1 4 – 3 ADO Den Haag Onder 19 speelde vandaag tegen een concurrent voor de titel, namelijk Vitesse/AGOVV A1. Een overwinning zou betekenen dat de ploeg van trainer Marcel Koning een gat zou slaan van 5 punten, en niet geheel onbelangrijk, de koppositie zou behouden. De wedstrijd begon voor ADO Den Haag spectaculair. Al na 7 minuten stond er een 3-0 voorsprong op het scorebord. Na 1 minuut was het al raak. Een steekpass van Giovanni Korte werd simpel afgerond door Mitchel de Vlugt die de bal langs de keeper in het doel wist te plaatsen. 5 minuten later was de score verdubbeld. Een hoekschop werd niet goed verwerkt door de Arnhemse doelman en daarvan kon Remco van Wingerden profiteren door de bal binnen te tikken. De aanval daarop werd het zelfs 3-0. Jorn van Lunteren kreeg de bal en wist deze in de verre hoek te plaatsen waardoor dus een riante voorsprong was verdiend. Het had zelfs nog mooier kunnen zijn maar het schot van Remco van Wingerden in de 8ste minuut belandde op de lat. Vitesse/AGOVV bleek wakker geschud en gooide er een schepje bovenop. In de 19e minuut resulteerde dit tot de 3-1. Een knappe aanval werd uiteindelijk van dichtbij binnen geschoten. ADO Den Haag had voor rust nog minimaal 1 strafschop verdiend maar kreeg deze niet. Tien minuten voor rust kreeg Vitesse/AGOVV nog 2 goede kansen. Het vizier van de spits stond echter niet op scherp. Na rust was Vitesse/AGOVV de iets betere ploeg. In de 48ste minuut was men al dichtbij de aansluitingstreffer maar de bal belandde op de lat. In de 64ste minuut werd het dan toch weer spannend. Een vrije trap werd in de korte hoek hard binnen geschoten. Gelukkig voor ADO Den Haag herpakte de ploeg zich weer een beetje en kon men, ruim een kwartier voor tijd, de 4-2 aantekenen. Een goede assist van Remco van Wingerden werd knap afgerond door Giovanni Korte. De wedstrijd leek beslist maar toch kwam Vitesse/AGOVV weer terug in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd werd vanuit een rebound gescoord. De laatste minuten van de wedstrijd waren hectisch maar uiteindelijk bleef de stand steken op 4-3 in het voordeel van ADO Den Haag. Opstelling: Mike ten Kroode, Mike van Toor, Steve van Kesteren (29ste min Dylan de Braal), Aleksander Bjelica, Jordy van der Winden, Mike Tros (65ste min Robin Buwalda), Jorn van Lunteren, Remco van Wingerden, Giovanni Korte (90ste min Caglar Atis), Papito Merentia (77ste min Mailson Lima Duarte), Mitchel de Vlugt Vitesse/AGOVV B1 – ADO Den Haag onder 17 2 – 0 ADO Den Haag Onder 17 moest op bezoek bij Vitesse/AGOVV. De thuisploeg had het erg moeilijk met het spel van ADO Den Haag en dit resulteerde in een aantal kansen. Helaas wist ADO Den Haag deze kansen niet te benutten. Vlak voor rust was Vitesse/AGOVV uiterst effectief. Nauwelijks over de middenlijn geweest te zijn wist men toch op een 1-0 voorsprong te komen. Na rust probeerde ADO Den Haag de gelijkmaker te forceren en hier kreeg men ook de kansen voor. Het vizier stond vandaag echter niet op scherp en Vitesse/AGOVV wist een kwartier voor tijd de wedstrijd met een tweede treffer op slot te gooien. Er werd vandaag door ADO Den Haag goed gevoetbald maar helaas wist men het doel niet te vinden.

Union B1 – ADO Den Haag onder 16 0 – 0 De uitslag van deze wedstrijd zegt eigenlijk genoeg. Een bloedeloos gelijkspel voor ADO Den Haag bij hekkensluiter Union. De wedstrijd kende weinig mogelijkheden voor beide ploegen al kreeg Union de beste. De bal belandde echter op de lat waardoor de brilstand op het scorebord bleef staan. Zeeburgia C1 – ADO Den Haag onder 15 1 – 5 ADO Den Haag speelde vandaag een prima wedstrijd. Door een slimme tactische zet had ADO Den Haag de wedstrijd vanaf het begin onder controle. In de 14e minuut begon Jan Verduijn aan een rush en die eindigde met de bal in het net waardoor de 0-1 stand werd neergezet. Drie minuten later was ADO Den Haag even niet scherp en was de 1e kans van Zeeburgia gelijk raak. ADO Den Haag werd wel even onder druk gezet maar ging vervolgens weer in de aanval en in de 26e minuut schoot Rayvano Salhuteru na een pass van Jan Verduijn de 1-2 binnen, dat was tevens de ruststand. In de 2e helft ging ADO Den Haag goed verder. In de 42e minuut kwam de bal na een pass van Peer van Paasen bij uitblinker Younes Seghrouchni, die vervolgens wegdraaide van zijn tegenstander en een pass gaf op Jan Verduijn. Diezelfde Jan Verduijn wist vervolgens weer het net te vinden. Twee minuten later veroverde Jan Verduijn zelf de bal en bracht hij de stand op 1-5. ADO Den Haag speelde de wedstrijd gecontroleerd uit en zodoende bleef de eindstand door een uitstekende teamprestatie op 1-5. ADO Den Haag onder 14 – Feyenoord/Excelsior C2 1 – 1 (oefen) ADO Den Haag speelde vandaag de oefenwedstrijd tegen Feyenoord/Excelsior C2. ADO Den Haag die niet scherp aan de wedstrijd begon kreeg in de 1e minuut meteen een tegendoelpunt. ADO Den Haag werd wakker en ging beter voetballen. Men domineerde de 1e helft, wat resulteerde in een aantal kansen. Na een goede aanval van ADO Den Haag kwam de bal in de kluts bij Vinnie Pesoal terecht en hij maakte de gelijkmaker. In de 2e helft ging het gelijk op. Beide teams kregen veel kansen. De grootste kans kreeg ADO Den Haag. Vinnie Pesoal liep één op één op de keeper maar hij schoot de bal tegen de keeper aan. Verder werden er geen kansen meer gecreëerd wat resulteerde in een 1-1 eindstand. Alphense Boys D1 – ADO Den Haag onder 13 1 – 5 (beker) ADO Den Haag begon sterk aan het duel. Na een corner van Pascal Struijk, was het Marnick Ouwehand die voor de 0-1 tekende. ADO Den Haag combineerde goed, en creëerden een aantal mooie kansen. Door goed positiespel werden mooie aanvallen opgezet. Voor rust maakte Cirano de Groot een van deze aanvallen af, door een pass van Lance Duijvestijn. Na rust kwam ADO Den Haag al snel op 0-3 door Cirano de Groot, op aangeven van Lars Mennes. Lance Duivestijn maakte halverwege de 2e helft 0-4 uit een pass van Orlando Agues Ribeiro. Daarna werd ADO Den Haag wat slordiger in de passing, waardoor Alphense Boys uit een strafschop wat terug kon doen. Vervolgens was het al weer snel ADO Den Haag die de 1-5 aantekende door wederom Lance Duijvestijn, na een mooie voorzet van Donovan de Groot. Daarna kreeg ADO Den Haag nog een aantal mooie kansen, maar dit veranderde niets meer aan de eindstand. ADO Den Haag onder 12 vrij ADO Den Haag onder 11 – Willem II/RKC onder 11 2 – 3 (oefen) In een gelijk opgaande wedstrijd wist WillemII/RKC vooral in de 1ste helft meer kansen te creëren dan ADO Den Haag. Beide teams probeerde te voetballen en dat kwam de gehele wedstrijd ten goede. Beide teams creëerden heel veel kansen, het was sportief en bij vlagen was ook het voetbal van een hoog niveau. Willem II/RKC wist door het goede veldspel in de eerste helft ook een voorsprong op te bouwen. Ruststand 0 – 1. In de tweede helft herpakte ADO Den Haag zich en de jongens hebben, zoals ze dat wel vaker doen, de feedback in de rust goed opgepakt. ADO Den Haag maakte een snelle goal in de 2de helft en creëerde de ene na de andere kans. Op basis van diezelfde tweede helft had ADO Den Haag eigenlijk meer verdiend. Zeker als je bedenkt dat Abdulaziz Ahmed nog 10 minuten voor tijd 3-2 had kunnen maken toen hij 1 op 1 kwam te staan met de Tilburgse/Waalwijkse keeper! Echter had hij eerder wel na 1 op 1 gescoord. De uitslag bleef uiteindelijk 2-3.