Er kan niet elke dag hard getraind worden op het voetbalveld. Afgelopen dinsdag koos de staf voor een alternatief, wel sportief, maar niet met een voetbal: een tennistoernooitje.

In tenniscentrum De Rhijenhof kregen de spelers eerst een clinic van anderhalf uur van de trainers van Burgersdijk Tennis, de tennisschool die in De Rhijenhof actief is.

Na de extra oefenstof kregen de spelers even een korte pauze waarin ze een demonstratie kregen van één van de talenten van Burgersdijk Tennis, Cedric Willems. Afgelopen jaar nog Indoor kampioen Onder 18 jaar. Hij liet samen met trainer Marcus Hilpert zien hoe snel je voetenwerk moet zijn en hoe hard een rally kan gaan. Dit tot groot plezier en bewondering van de ADO Den Haagspelers.

Het eigen toernooi kon beginnen. Mark-Paul Burgersdijk had keurig schemaatjes gemaakt wie op welke baan tegen wie speelde en meteen werd er fanatiek getennist. Voetballers en een andere balsport, het blijft verbazingwekkend hoe snel ze dat oppakken en ook de tips van de trainers ten uitvoer brengen.

ADO TV kwam ook even kijken, maandagavond kunt u de reportage in de uitzending zien. Gino Coutinho wordt tijdens een kort pauzemoment even geïnterviewd.

En wat mag natuurlijk niet ontbreken, een mooie groepsfoto. Iedereen van Burgersdijk Tennis en De Rhijenhof enorm bedankt voor de hartelijke ontvangst!