ADO Den Haag onder 21 heeft via een 3-2 overwinning op Westlandia de volgende ronde in de beker bereikt. ADO Den Haag begon goed aan de wedstrijd en nam in de 14e minuut de leiding via een mooie omhaal van Tom Broekhuizen die in de verre hoek viel 1-0.

Enkele minuten later wederom een goede kans voor ADO Den Haag, maar het schot van Thomas Verheijdt ging net naast het Westlandse goal. In de 23e minuut de eerste grote kans voor Westlandia via Jorno Reurink, maar ADO Den Haag keeper Tom Salami Chogun kon redding brengen. Vlak voor de rust verdubbelde ADO Den Haag de marge via een goal van Thomas Verheijdt waardoor de ruststand 2-0 was. Direct na de rust leek ADO Den Haag de wedstrijd op slot te gooien. Een schot van Serano van der Hurk belandde op de lat en in de rebound scoorde Peter Korteling de 3-0. ADO Den Haag leek de wedstrijd ontspannen uit te spelen en kreeg via Thomas Verheijdt nog een goede kans op 4-0, maar Edgar Leerdam kon in het doel van Westlandia redding brengen. Westlandia deelde in de 59e minuut de eerste waarschuwing uit via een vrije trap op de paal van Ralph Heskes. In de 81e minuut bracht Remco van der Ark weer wat spanning in de wedstrijd door de 3-1 te scoren en enkele minuten later scoorde Jorno Reurink de 3-2 en leek ADO Den Haag de wedstrijd nog uit handen te geven. Ondanks de druk van Westlandia kwam er in de score geen verandering meer waardoor ADO Den Haag de wedstrijd met 3-2 won en als nummer 2 in de poule naar de volgende ronde gaat.

Uitslag in Poule 4 van groep 1 1. Jodan Boys 03 – 09 (16 – 07) 2. ADO Den Haag 03 – 04 (08 – 09) 3. Vitesse Delft 03 – 04 (06 – 09) 4. Westlandia 03 – 00 (07 – 12) Scheidsrechter: De heer E. Toonen Opstelling ADO Den Haag: Tom Salami Chogun; Daley Windhorst, Peter Korteling, Glenn Boom, Justin Lopes, Tom Broekhuizen, Ricardo Samoender, Serano van der Hurk (90e Serghinio Hijnes), Thomas Verheijdt, Steven Sanchez Angulo en Andre Ntambue