Zondag stond Familiepark Drievliet volledig in het teken van ADO Den Haag, het park liep vol met duizenden fans van jong en oud, op zoek naar de leukste attracties en natuurlijk alle handtekeningen van de spelers. En er waren de Meet and Friets, winnaars van Den Haag FM mochten een patatje eten met hun favoriete speler en hem het hemd van het lijf vragen.

Om half twaalf arriveerden alle spelers en zij wisten één ding, om twaalf uur moesten ze op het podium zijn achterin het park voor de presentatie van de mannen- en de vrouwenselectie. Maar met zo veel enthousiaste supporters, was het voor veel spelers moeilijk om daar op tijd te zijn, zo veel handtekeningen en foto`s moesten ze al uitdelen.

Net op tijd arriveerden alle spelers bij het podium, waar ze nog heel even achter de schermen op adem konden komen voordat ze het podium op geroepen werden. De enorme drukte en vele groengele geklede kinderen waren toen al onderwerp van gesprek.

Uiteraard kon Storky niet ontbreken. Ook de cheerleaders van United Cheers, normaal te zien in het Kyocera Stadion, lieten zich van hun beste kant zien op het podium.

En John Medley met zijn ADO-lied, dat hij ook tijdens de live uitzending van TV West aan het einde van de middag nog een keer vertolkte.

Na de presentatie verspreidden de spelers en speelsters zich over het park, bij elke attractie troffen de kinderen een aantal voetballende bekendheden aan. Soms kregen ze spelers zelfs zo ver om mee te gaan in een attractie. Spelers gingen af en toe terug naar het podium voor een interview in de live uitzending van Den Haag FM, in de speciaal gebouwde studie werden ze geïnterviewd door Nicolette en Tjeerd van Studio Haagsche Bluf.

Wesley Verhoek was wel het meest druk de hele dag, hij ging echt van half twaalf tot vijf uur aan één stuk door met mensen op de foto en zette handtekeningen. Zijn Meet and Friet moest wel plaats vinden bij de attractie waar hij stond, want met 100 wachtenden om hem heen kon hij geen kant op, hij wilde uiteraard niemand teleurstellen en kon dus niet ergens anders heen lopen. Een mooie Haagse, bijna helemaal droge, dag in een prachtig Familiepark, de ADO Den Haag Familiedag!