Vrije kaartverkoop, parkeren en openbaar vervoer, alle informatie die u nodig heeft over de wedstrijd ADO Den Haag – PSV (zondag 21 augustus aanstaande, 16.30 uur).

Kaartverkoop De kaartverkoop loopt van zaterdag 6 augustus tot en met zaterdag 20 augustus bij alle TicketBox-verkooppunten. Voor de wedstrijd ADO Den Haag – PSV geldt een 1 op 4 verkoop voor (Seizoen) Club Cardhouders, elke (Seizoen) Club Cardhouder kan dus vier kaarten kopen met zijn of haar Card. Let op!!!!! Dit is alleen mogelijk bij de Ticketbox verkooppunten. Tevens is het mogelijk om via internet ( http://www.ado-denhaag.voetbalticket-shop.nl) een kaart aan te schaffen.

Vrije verkoop PSV Voor het komende thuisduel met PSV op zondag 21 augustus, 16.30 uur mag ADO Den Haag dagkaarten verkopen, er is dus geen Club Cardverplichting. De verkoop via Ticketbox blijft gewoon doorlopen, maar enthousiastelingen zonder Club Card krijgen nu ook de mogelijkheid om hun favoriete ploeg aan te komen moedigen via deze vrije verkoop. ADO Den Haag biedt de mogelijkheid om voor de wedstrijd tegen PSV, op basis van een geldig legitimatiebewijs, een dagkaart te kopen. Er zal ter controle een kopie van uw identiteitsbewijs gemaakt worden. U mag een kopie meebrengen van uw identiteitsbewijs, dit wordt dan wel gecheckt met het origineel. Op de wedstrijddag dient u ook uw legitimatiebewijs te tonen. Om drukte bij de kassa te voorkomen op de dag van de wedstrijd, adviseren we supporters om waar mogelijk vooraf al een kaart aan te schaffen. Voorkom rijen bij de ingangen en kom op tijd naar de wedstrijd! De ervaring leert dat het tegen het eerste fluitsignaal vol loopt bij de ingangen. Zorg dus dat u niets mist en ben er op tijd bij. Deze dagkaartregeling geldt uitsluitend voor supporters van ADO Den Haag. Mensen die misbruik maken van de regeling worden aangemeld bij de KNVB. Alle gegevens van de toeschouwers worden gecontroleerd. Op verkochte kaarten is geen restitutie mogelijk. Pinnen bij de stadionkassa is mogelijk. Bij aanschaf van losse toegangskaarten aan de stadionkassa’s wordt € 4,- handlingsfee in rekening gebracht. Op wedstrijddagen is de afdeling Ticketing in het stadion gesloten, alleen de stadionkassa is open. Voor dit duel gelden onderstaande toegangsprijzen. Aad Mansveld Tribune vak F, H Volwassenen € 24,00 Kinderen t/m 12 jaar € 17,00 Haaglanden Tribune vak K,L,N,O,P,R,S Volwassenen € 32,50 Kinderen t/m 12 jaar € 22,00 Familie Tribune vak U, V (ADO KIDS-vakken) Volwassenen € 22,00 Kinderen t/m 12 jaar € 16,00 Openingstijden stadionkassa: Dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 augustus van 12.00 - 18.00 uur Dinsdag 16, woensdag 17 en vrijdag 19 augustus van 12.00 - 18.00 uur Donderdag 18 augustus 12:00 - 20:00 uur Zondag 21 augustus 13:00 - 17:30 uur LET OP: Minder validen kunnen hun toegangskaart uitsluitend aan de stadionkassa’s aanschaffen. Wie niet in staat is om zelf een kaart te komen halen bij de stadionkassa kan hierover een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Parkeren P2 en P3 zijn bestemd voor de kaarthouders (zoals sponsoren).