Wat is nu lekkerder dan het nieuwe seizoen meteen maar beginnen met een aantal mooie prijzen. Niet voor de prijzenkast van onze club (nog niet althans!), maar voor onze eigen trouwe supporters, alle Seizoen Club Cardhouders.

Voor nieuwe en bestaande Seizoen Club Card houders verloten we de komende vier weken een aantal mooie prijzen. Hoe het precies werkt leggen we hieronder voor de zekerheid nog een keertje uit, want u kunt nog drie weken meedoen!

De winnaars voor deze eerste week zijn:

Van de nieuwe SCChouders: Meneer T. van der Toorn uit Den Haag

Van de bestaande SCC houders: Meneer A.J.M. van de IJssel uit Den Haag

Beiden van harte gefeliciteerd! Meneer van der Toorn wint een nieuw wedstrijdshirt en meneer Van de IJssel een extra Seizoen Club Card.

Jullie krijgen nog een uitnodiging voor 21 augustus, het thuisduel met PSV, om uw prijs op het veld op te komen halen.

Hoe het werkt?

Wie vanaf mei tot nu een nieuwe Seizoen Club Card heeft aangevraagd, of dit de komende weken gaat doen, komt met zijn naam in een virtuele pot terecht waaruit we vier weken achter elkaar een winnaar zullen trekken. Op maandag 25 juli, 1, 8 en 15 augustus, maken we een winnaar bekend die tijdens het thuisduel met PSV, op het veld, een officieel wedstrijdshirt krijgt overhandigd. Heeft u nog geen Seizoen Club Card bij ADO Den Haag? Meldt u dan nu nog snel aan in het Kyocera stadion en ding mee naar deze vier mooie prijzen.

Uiteraard vergeten we ook niet onze trouwe SCChouders die al jaren een vaste kaart hebben bij onze club. Onder de bestaande Seizoen Club Cardhouders verloten we ook de komende vier weken, op dezelfde data zoals hierboven genoemd, een gratis Seizoen Club Card. Met deze kaart kunt u een vriend, kennis, familielid, buurman/vrouw, of wie dan ook, een jaar lang meenemen naar uw favoriete club. Deze Card is, uiteraard op basis van beschikbaarheid, voor een tribune of vak naar keuze. Ook deze winnaars, samen met de mensen die ze blij hebben gemaakt, worden op 21 augustus op het veld in het zonnetje gezet.

Als klap op de vuurpijl willen we ook nog iets doen voor onze ADO KIDS, huidig Seizoen Club Cardhouders en onze fans van de toekomst. Onder hen verloten we één grote prijs, namelijk een gesigneerd wedstrijdshirt dat na afloop van het duel ADO Den Haag – PSV in het spelershome, door een speler, aan deze winnaar wordt overhandigd.