Voor de jongste teams van de opleiding is ADO Den Haag op zoek naar een enthousiaste leider en grensrechter. De opleidingsteams van ADO Den Haag spelen hun wedstrijden op zaterdag en zullen een aantal keren per maand door de weeks een oefenwedstrijd spelen.

Aanwezigheid bij de wedstrijden is verreist. Begeleiders van een opleidingsteam ontvangen een kledingpakket en een Seizoen Club Card voor de wedstrijden van het eerste elftal. Indien u geïnteresseerd bent kunt u een reactie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen u dan uitnodigen voor een gesprek om de taken met elkaar door te nemen en te bekijken of dit voor u zou passen.

Verder is de opleiding op zoek naar een ervaren grensrechter voor het Onder 21 team dat zal uitkomen in de eerste klasse van het amateurvoetbal. De grensrechter ontvangt een kledingpakket en een Seizoen Club Card voor de wedstrijden van het eerste elftal. Indien u geïnteresseerd bent kunt u ook voor deze functie een reactie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..