logowebsite

De ADO Den Haag Footcamp is een vitaliteitsproject van ADO Den Haag in de Maatschappij gebaseerd op de sporten voetbal en bootcamp.

Deelnemers werken gedurende een 10-delige lessenreeks één keer per week (woensdagavond) tijdens een intensieve training van 60 minuten aan hun kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit en flexibiliteit.
De training is opgedeeld in drie blokken: een langdurige warming-up om alle spiergroepen gereed te maken voor training, een spelonderdeel waar twee teams tegen elkaar strijden en een partijvorm.
In elk onderdeel worden verschillend bootcamp- en voetbaloefeningen gecombineerd. Hiermee zorgen de trainers van ADO Den Haag voor een breed en gevarieerd programma.

De ADO Den Haag Footcamp is gericht op mannelijke en vrouwelijke inwoners van de regio Haaglanden die hun gezondheid willen verbeteren, structureel willen sporten en/of nieuwe sportvrienden willen maken. De trainingen zijn zodanig ingericht dat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Voorafgaand aan elke lessenreeks van 10 trainingen ontvangen de deelnemers ADO Den Haag trainingskleding en zorgt de online Footcamp-Community voor stimulans en ondersteuning wanneer een deelnemer dit nodig heeft. Zo vormen groepen samen een hechte eenheid.

In 2021 is de Footcamp gestart met 18 deelnemers die doorstroomden vanuit ADO-fit. Voor de Voorjaarseditie van de ADO Den Haag Footcamp die startte in januari hadden 28 enthousiaste deelnemers zich aangemeld. Vanaf augustus 2022 kunnen deelnemers zich aanmelden voor het volgende traject dat start in september 2022.

PROGRAMMA
Het programma bestaat uit 10 variërende trainingen, waarin ieder op z'n eigen niveau wordt uitgedaagd met voetbal- en bootcampoefeningen. De trainingen vinden plaats op het trainingscomplex van ADO Den Haag: Sportpark Prinses Irene, Schaapsweg 2 in Rijswijk. Het nieuwe traject start op een woensdag in september 2022 tussen 18:30 uur – 20:30 uur.

DATA
n.n.b.
* (data zijn voorlopig onder voorbehoud)

KOSTEN
De kosten voor deelname bedraagt €100,-. Hiervoor krijg je trainingen van gecertificeerde trainers, een ADO Den Haag T-shirt en andere leuke extra’s.

INSCHRIJVEN
Schrijf je hier in!

Inschrijven is momenteel gesloten.