Mediavertegenwoordigers die beschikken over een geldige NSP-kaart (schrijvende pers en fotografen), een AIPS-kaart en/of All Accesspas van Endemol verkrijgen op vertoon van hun kaart toegang tot de thuiswedstrijden van ADO Den Haag, uitgezonderd de duels met Feyenoord, Ajax en PSV waarbij de accreditatieprocedure via de NSP loopt.

Journalisten die niet in het bezit zijn van bovengenoemde kaarten dienen tenminste twee werkdagen voor de wedstrijd een accreditatie aan te vragen door een e-mail te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In uw e-mail dient u de volgende informatie te vermelden:

  • Naam en functie van de te accrediteren personen
  • Telefoonnummer
  • Medium
  • Doel van bezoek aan stadion
  • Eventuele additionele wensen

ADO Den Haag zal, veelal in overleg met de NSP en/of de bezoekende club, beoordelen of de betreffende journalist in aanmerking komt voor een dagperskaart. Journalisten die een accreditatie krijgen toegewezen, kunnen hun dagperskaart voor aanvang van de wedstrijd afhalen bij de persingang.

Mocht een journalist of fotograaf, die niet in het bezit is van een NSP-kaart, vooraf weten het gehele seizoen bij elke thuiswedstrijd van ADO Den Haag aanwezig te willen zijn, laat ook dit weten bij de persafdeling. Dan kunnen zij dit beoordelen en een jaarkaart voor deze mediavertegenwoordiger regelen waardoor elke twee weken opnieuw aanmelden niet meer nodig is.